Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ontworpen voor sporters maar goed voor iedereen"

Nieuw: Power Granola met boekweit

Biotona lanceert drie unieke samenstellingen gemaakt op basis van geactiveerde boekweit, en dus niet havermout zoals bij de meeste standaard granola’s. De activatie van dit glutenvrij superzaad maakt het voedzamer door dat voedingstoffen optimaal beschikbaar worden gesteld. De granola’s zijn licht verteerbaar en zijn een goede bron van volwaardige eiwitten. “Heerlijk als ontbijt, als gezonde snack en ideaal om je dat tikkeltje extra power te geven.”

Power of good food
De Biotona Power Granola's werden in samenwerking met Claudia van Avermaet ontwikkeld. Claudia weet - als bekende voedings-, mind-, en body coach met een passie voor sport - precies wat het lichaam op verschillende momenten van de dag nodig heeft. Haar visie is dat iedereen kan genieten van een energiek en gelukkig leven.

Beter eten = beter presteren
De uitgekiende samenstellingen zijn respectievelijk geschikt  voor pro-, pre- en post performance. De natuurlijke koolhydraten zijn de belangrijkste energieleverancier.

Healthy lifestyle en gezonde voeding zijn van essentieel belang om als sporter de beste prestaties neer te zetten. Betere voeding zal leiden tot betere prestaties. Dit was dan ook de grondslag voor de ontwikkeling van deze Power Granola’s. “Ontworpen voor sporters maar goed voor iedereen.”

Wie van de drie?
Biotona Power Granola Daily is een ontbijtgranola. “Geniet van een gezonde dosis energie in de ochtend met een heerlijke crunchy granola op basis van boekweit, boordevol vezels en rijk aan omega-3 vetzuren.” De smaakmakers in deze mix zijn pure chocolade, kokoschips, pecannoten, walnoten, chiazaad en een snufje kaneel. Verder is deze granola verrijkt met kokosbloesemnectar, dadels, zonnebloempitten, pompoenpitten en baobab.

Biotona Power Granola Boost is ideaal om te gebruiken als pre-workout voor sporters of voorafgaand aan een energieke dag. “Deze mix bevat volop koolhydraten en eiwitten, geeft een energieboost en is licht verteerbaar.” Deze granola bevat krokante boekweit, gevriesdroogde rode vruchten, maca, noten en is licht aangezoet met kokosbloesemnectar. Toegevoegde superfoods zijn rode biet voor een goede bloedcirculatie en cacaokernen voor energie. “Ook als tussendoortje op een drukke dag geeft deze granola precies de powerboost die je nodig hebt.”

Biotona Power Granola Recup is een eiwitrijke granola, verrijkt met noten, zaden en vruchten, die ideaal is om na de inspanning of sport te nemen om te herstellen. Het bevat krokante boekweit, pompoenpitten, inca-bes moerbei, amandelen en kokoswaterpoeder. De mix is tevens verrijkt met mineraalrijk tijgernootmeel, kurkuma en de smaakmakers kokoschips, kokosbloesemnectar en zwarte peper. “Als tussendoortje op een drukke dag is deze granola ideaal om er weer tegenaan te kunnen.”

Voor meer informatie:
Keypharm Laboratories
keypharm@keypharm.com
www.keypharm.com

Publicatiedatum: