Nieuw: lactosevrije ‘wei proteïnepoeder’

Eiwitten, of proteïnen, zijn net als koolhydraten en vetten een macronutriënt. Dat is een belangrijke voedingsstof voor het lichaam, opgebouwd uit aminozuren. Deze worden slechts gedeeltelijk door het lichaam zelf aangemaakt. Er zijn 9 essentiële aminozuren en deze komen voor in complete eiwitbronnen. “Eiwitten zijn onmisbaar in een gezond voedingspatroon.”


De lactosevrije poeders in chocolade- en naturelsmaak

Lactosevrije wei proteïne
“Standaard wei proteïnes bevatten lactose, waardoor veel sporters met een lactose-intolerantie niet kunnen genieten van de voordelen van wei proteïnes.” Purasana lanceert nu lactosevrije wei-proteïnes die dit wel mogelijk maken. Het product is beschikbaar in natuur- en chocoladesmaak. “Wei eiwitten ondersteunen het spierherstel na een inspanning en dragen bij tot de opbouw van spieren.”

Chiaproteïne poeder
Purasana heeft nog een nieuw product op de markt gebracht. “Sinds kort mag chiazaad verwerkt worden tot poeder wat de opname en het gebruik makkelijker maken. Het is een plantaardig, compleet eiwit en kenmerkt zich door het unieke productieproces waarbij men eerst de olie uit de chiazaden extraheert en de zaden vermaalt tot fijn poeder.” Alle voedingsstoffen blijven behouden. Chia proteïne is rijk aan omega-3 & -6 vetzuren.

De chiaproteïne poeders zijn beschikbaar in natuur – of chocoladesmaak en zijn 100% biologisch en plantaardig. Er zitten geen toegevoegde suikers of additieven in het product.

Voor meer informatie:
Purasana NV
Tel: +32 57 20 06 75
www.purasana.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven