Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: lactosevrije ‘wei proteïnepoeder’

Eiwitten, of proteïnen, zijn net als koolhydraten en vetten een macronutriënt. Dat is een belangrijke voedingsstof voor het lichaam, opgebouwd uit aminozuren. Deze worden slechts gedeeltelijk door het lichaam zelf aangemaakt. Er zijn 9 essentiële aminozuren en deze komen voor in complete eiwitbronnen. “Eiwitten zijn onmisbaar in een gezond voedingspatroon.”


De lactosevrije poeders in chocolade- en naturelsmaak

Lactosevrije wei proteïne
“Standaard wei proteïnes bevatten lactose, waardoor veel sporters met een lactose-intolerantie niet kunnen genieten van de voordelen van wei proteïnes.” Purasana lanceert nu lactosevrije wei-proteïnes die dit wel mogelijk maken. Het product is beschikbaar in natuur- en chocoladesmaak. “Wei eiwitten ondersteunen het spierherstel na een inspanning en dragen bij tot de opbouw van spieren.”

Chiaproteïne poeder
Purasana heeft nog een nieuw product op de markt gebracht. “Sinds kort mag chiazaad verwerkt worden tot poeder wat de opname en het gebruik makkelijker maken. Het is een plantaardig, compleet eiwit en kenmerkt zich door het unieke productieproces waarbij men eerst de olie uit de chiazaden extraheert en de zaden vermaalt tot fijn poeder.” Alle voedingsstoffen blijven behouden. Chia proteïne is rijk aan omega-3 & -6 vetzuren.

De chiaproteïne poeders zijn beschikbaar in natuur – of chocoladesmaak en zijn 100% biologisch en plantaardig. Er zitten geen toegevoegde suikers of additieven in het product.

Voor meer informatie:
Purasana NV
Tel: +32 57 20 06 75
www.purasana.com

Publicatiedatum: