Japanse bio-thee: nieuwe smaken, nieuwe look en duurzamere verpakkingen

Clearspring bouwt voort op het succes van zijn authentieke biologische Japanse Matcha-range met de toevoeging van vier nieuwe Matcha Blends. De nieuwe smaken zijn Matcha Ginger, Matcha Three Mint, Matcha Genmaicha en Matcha Turmeric.

De nieuwe smaakcombinaties zijn zorgvuldig samengesteld, ze passen bij de subtiele tonen van Matcha en dit heeft als doel om de authentieke Japanse thee-ervaring van consumenten te verbeteren. De Matcha Blends, die een aanvulling zijn op de bestaande theevariëteiten van Clearspring, waaronder Japanese Sencha, Genmaicha, Hojicha en Kukicha, leveren een verscheidenheid aan smaken die geschikt zijn voor elk moment van de dag.

De volledige theerange van Clearspring is biologisch, niet-GM, vrij van toegevoegde suiker en vrij van kunstmatige ingrediënten en conserveringsmiddelen.

De range krijgt ook een nieuwe verpakking. Naast en heldere en duidelijke nieuwe ontwerpstijl, is de verpakking volledig duurzaam. De theezakjes zijn composteerbaar en niet-Gm, het touwtje is gemaakt van biologisch katoen en de buitenverpakking is gemaakt van recyclebaar FSC-gecertificeerd karton en bedrukt met plantaardige inkt.

Maria Dawson, directeur van Clearspring: "De vraag naar Matcha is de afgelopen jaren enorm toegenomen. We hebben onze matcha-melanges ontwikkeld en geïntroduceerd om aan deze vraag te voldoen, terwijl ze iets spannends toevoegen met nieuwe smaakcombinaties. Fans van Matcha kunnen hun dag nu beginnen met een verfrissende en opbeurende Organic Matcha Thee Mint, een verwarmende Matcha Ginger of Matcha Turmeric thee drinken in de middag en de dag afsluiten met een kalmerende Matcha Genmaicha."
 
Ze gaat ook in op de nieuwe duurzame verpakkingen: "Deze introductie betekent weer een grote mijlpaal voor Clearspring in onze missie richting duurzame verpakkingen. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijkere factor voor consumenten en we willen er alles aan doen om deze uitdaging aan te gaan."

Clearspring produceert sinds 1993 authentieke en biologische Japanse thee. De pionier exporteert de thee over de hele wereld. De nieuwe Matcha Blends voegen zich bij de bestaande Japanse theeseries van Clearspring, waaronder de Loose Tea en Ceremonial en Premium Grade Matcha.

Voor meer informatie: Lucio De Berti en www.clearspring.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven