Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Boerderijs hoefde niet lang na te denken over deze samenwerking"

Nieuw bio-ijsje: de Fien & Teun IJsbeker

Tholen - Boerderijs heeft in samenwerking met Avonturenboerderij Molenwaard een speciaal kinderijsje ontwikkeld. De Fien & Teun IJsbeker is vanaf nu verkrijgbaar. In het bekertje zit 100 ml biologisch vanille-ijs met aardbeiensaus en er zit een lepeltje bij. "De eerste ijsjes zijn woensdag 19 juni geproduceerd. Boerderijs heeft veel affiniteit met groene recreatie, ons ijs wordt veel verkocht op kinderboerderijen en andere kinderrijke omgevingen. Dat past bij ons merk. We hoefden dan ook niet lang na te denken over deze samenwerking", vertelt Pepijn Segers namens Boerderijs.

Hij geeft aan dat de andere producten van Boerderijs al langer bij Avonturenboerderij Molenwaard verkrijgbaar waren. "Van daaruit kwam eigenlijk al snel de vraag of wij een ijsje voor hen wilden ontwikkelen. Voor ons is dit natuurlijk ook alleen maar leuk. We hopen op een win-win-situatie door samen een mooi product op de markt te brengen."

Fien & Teun
Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij ontdekken in hun eigen tv-serie, boeken én themapark. Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij en geniet van een lekkere Fien & Teun ijsbeker in het themapark.

Voor meer informatie:

Pepijn Segers
Boerderijs
Rucphensebaan 48
4714 RE Sprundel
0165 353590
Pepijn.Segers@boerderijs.nl   
www.boerderijs.nl