Kourtney Kardashian beveelt biologische wijnen aan

Er is een nieuw Kardashian-product op de markt. Poosh is een lifestyle blog van één van de zussen die omschreven wordt als niet alleen een "gecureerde ervaring", maar ook als een "bestemming voor een moderne levensstijl". De Kardashian in kwestie is Kourtney en ze zegt dat ze het merk heeft opgezet omdat ze op Instagram bedolven werd onder vragen van fans over voeding, kinderen, beauty en mode.

Hier zullen waarschijnlijk ook vragen over wijn bij horen, want Poosh  beveelt ook verschillende biologische wijnen aan aan zijn ruim 2 miljoen volgers.

Op de gezondheidssectie van de website staat een lijst met biologische wijnen die de moeite zijn om te proberen en verrassend genoeg zitten hier best wat interessante suggesties tussen.

De lijst bevat wijnen uit verschillende regio's, zoals een cabernet sauvignon van Paso Robles en een falanghina uit de Zuid-Italiaanse regio Campania die luchtig is en tonen van steenvruchten bevat. Ook staat een blanc de blanc van Alessandro Viola op de lijst, een zeer populaire Italiaanse producent, hoewel er ook minder bekende producenten worden genoemd. Er is ook rekening gehouden met de prijs; de al genoemde Agnanum falanghina wordt verkocht voor ongeveer €14,2, terwijl de duurst genoemde wijn, een nebbiolo van Piemonte €89 kost. De lijst noemt zelfs wijnen waarin ook de schillen van de druiven worden gefermenteerd: Wilde Heimat van het Duitse bedrijf 2Naturkinder.

De lijst is veelzijdig, hoewel het absoluut geen volledig overzicht geeft van de wereld van biologische en natuurlijke wijnen. Bovendien zouden smaakbeschrijvingen van de wijnen een goede toevoeging zijn geweest. Maar toch, als Poosh dé bron wordt voor natuurlijke wijnen, zeg dan niet dat je niet gewaarschuwd was.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven