Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Landelijke dekking in Nederland, ook Duitsland aan NICE fruitijsjes

"Wij draaien echt een topseizoen"

Tholen - Waar de boeren in een lastig pakket zitten vanwege de warmte, hebben ze bij NICE fruitijsjes niks te klagen. "Wij draaien echt een topseizoen vergeleken met de afgelopen jaren. Dit is zeker het gevolg van de aanhoudende warmte. Het voorseizoen was al prachtig, met voor mijn gevoel meer zonnige dagen dan we ooit gehad hebben. En dat is goed te merken", vertelt Kim Hiddink vanuit het kantoor in Amsterdam. De hitte lijkt voorlopig nog aan te houden. Zo was gisteren in de media veel ophef over het feit dat het volgende week 40 graden kan worden. "Die kans blijkt slechts 2 procent te zijn, maar de horeca-ondernemers zorgen er voor dat de vriezers extra goed gevuld zijn."
 

De vraag vanuit strandtenten, campings en kind-vriendelijke horeca is groeiende, meent Kim. "De zogenaamde familie-caf├ęs in het groen zijn duidelijk in opkomst. Ook neemt onze afzet op de zogenaamde kinderrijke plekken nog altijd toe. De vraag vanuit dieren- en attractieparken is bij plus 30 graden altijd iets minder. Deze worden dan minder bezocht, dan kiezen de meeste mensen toch voor een ander uitje."
 

Landelijke dekking

Consumenten kunnen overigens niet alleen in de horeca terecht voor de biologische ijsjes. "Onze uitdeelzak met daarin vijf NICE'jes in twee smaken is nu verkrijgbaar bij veel Ekoplaza's, verschillende natuurvoedingswinkels, bij Landmarkt en Marqt. Voor de liefhebbers van onze ijsjes is het natuurlijk super dat zij de NICE fruitijsjes ook gewoon in de winkel kunnen kopen. De landelijke dekking wordt steeds groter."
 
De uitdeelzakken van NICE. Links Sinaasappels&Frambozen en rechts Appels&Aardbeien.

Ook Duitsland aan NICE

Ook in Duitsland heeft NICE inmiddels goed voet aan de grond gekregen. Vorig jaar vertelde Kim al over deze ambities, NICE was toen volop aan het pionieren in Berlijn. Daar hadden ze in 2017 rond deze tijd 20 verkooppunten. "Dit heeft echt een vlucht genomen. We leveren nu aan 8 Duitse bio-winkelketens en vele kleine bio-winkeltjes en horeca. Daar hebben we het dus ook aardig druk mee."

Voor meer informatie:
 
Kim Hiddink
Nice Fruitijsjes
Weesperzijde 80G
1091 EJ Amsterdam
020 6708479
[email protected]
www.nicefruitijsjes.nl