Een blondje met een snor

Tholen - Bij Beerwulf is momenteel een Vaderdag Pack met twaalf verschillende bieren verkrijgbaar. Hierin zitten bieren van twaalf verschillende brouwers, in zes verschillende stijlen uit vier landen. Eén van de bieren is de blonde Gulden Craen van Brouwerij De Leckere. Voor deze gelegenheid is een speciaal etiket ontwikkeld, hij is voorzien van een snor. Maurice Rosendaal bevestigt namens Brouwerij De Leckere dat het etiket in samenwerking met Beerwulf gerealiseerd is. "We hebben onze Gulden Craen inderdaad voorzien van een speciaal etiket. Het zit in het vaderdagpakket van Beerwulf en het kan in de toekomst bijvoorbeeld ook in een barbecuepakket verwerkt worden."

Maurice geeft aan dat beide partijen heel tevreden zijn over de samenwerking. "Dit is een leuke manier om net wat extra's te doen van beide kanten. Het etiket springt er op deze manier net wat meer uit."


Een team van bierliefhebbers wil via Beerwulf consumenten kennis laten maken met de rijke wereld van craft en speciaalbieren. Beerwulf levert deze speciale bieren binnen 24 uur aan huis. Op de website van Beerwulf staat de volgende omschrijving van het pakket: 'Een toegankelijk pack dat precies bevat wat vaders nodig hebben. Zoals Mentor van Kompaan, een fris fruitige Pale Ale, exclusief voor Beerwulf gebrouwen als ode aan alle vaders! Ook Brouwerij De Leckere heeft een speciale editie gemaakt van hun blonde Gulden Craen die je in dit pack vindt. Vergelijk het met een gereedschapskist met een paar schroevendraaiers, een hamer, nijptang en een zaag, maar dan leuker! In dit geval bieren van 12 verschillende brouwers in 6 verschillende stijlen en uit 4 landen.'

Klik hier om het Vaderdag Pack te bekijken.

Voor meer informatie: info@deleckere.nl en www.deleckere.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven