Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Danone investeert miljoenen in biologisch kokoswaterbedrijf

De Franse multinational Danone heeft $30 miljoen (24,5 miljoen euro) geïnvesteerd in het Amerikaanse biologische kokoswater bedrijf Harmless Harvest.

Harmless Harvest verkoopt biologisch kokoswater dat geproduceerd wordt door middel van een gepatenteerd micro-filtratieproces. Het bedrijf is gecertificeerd door Fair for Life, waarmee de duurzame praktijken van het bedrijf om sociale, agrarische en milieuvriendelijke praktijken te promoten worden erkend. 

Het bedrijf is opgericht in 2010 en een leider op de snel groeiende markt van kokoswater in de VS. "Harmless Harvest is een uniek Amerikaans merk met een sterke consumentenbestand en een enorm groeipotentieel in de plantaardige sector. Harmless Harvest en Danone hebben dezelfde waarden en groeiambities. Beide bedrijven zijn zeer toegewijd aan gezonde voeding en een duurzame bedrijfsvoering. We kijken ernaar uit om onze expertise en voorzieningen te gebruiken om Harmless Harvest hun volledige potentieel te laten benutten, zonder dat hun unieke kenmerken verloren gaan," vertelt Laurent Michel, de directeur van Danone Manifesto Ventures. 

Het biologische kokoswater bedrijf wil de investering gebruiken om hun duurzame productiviteit uit te breiden en te optimaliseren, merk bewustzijn te creëren en de distributie uit te breiden om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar biologisch gekoeld kokoswater. 


Publicatiedatum: