Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Introductie op de Bio-beurs

Twee nieuwe siropen uit Drenthe

Voor liefhebbers van traditionele siropen is er nu blauwebessensiroop en vlierbloesemsiroop uit Drenthe. De bessentelers Edo en Maria maken nu naast hun PureBlu sappen ook siroop van hun blauwe bessen. Maria: "Steeds meer mensen weten onze pure sappen te waarderen. Ook voor de bessensiroop is de basis puur versgeperst blauwe bessensap. Er zit meer sap en minder suiker in dan bij gewone siroop."



In de lente bloeit de vlierbloesem in de houtsingels op het bedrijf. Zo ontstond het idee om ook daarvan siroop te maken. Edo: "We plukken de bloesem uit onze eigen houtsingels. Deze bijzondere siroop van eigen land is daardoor echt een limited edition."

Maria: "Van een fles kun je 3,5 tot 4 liter blauwe bessen of vlierbloesemdrank maken. Of je gebruikt het onverdund in desserts en cocktails."

De siropen zijn op de Bio-beurs te proeven, naast de andere PureBlu producten van Edo en Maria, in stand 270. De siropen zullen na de Bio-beurs verkrijgbaar zijn bij De Nieuwe Band.

Allard ten Dam van De Nieuwe Band: "We zijn heel blij met de producten van PureBlu. Ze passen mooi bij onze uitgangspunten van ambachtelijke kwaliteitsproducten die zo lokaal mogelijk geproduceerd worden. En leuk dat we nu twee siropen van Nederlandse bodem kunnen opnemen. Die zijn daarmee uniek."

Voor meer informatie: www.pureblu.nl
Publicatiedatum: