Ruim vier jaar geleden introduceerde Schulp Vruchtensappen zijn natuurzuivere sappenlijn: Eerste Hulp Van Schulp. Met deze zuivere sappen werden met name de functionele eigenschappen benadrukt. Voor dergelijke sappen bleken de toepassingsmogelijkheden heel divers. Dit heeft Schulp doen besluiten om de naam te veranderen naar Schulp Krachtsap. Immers naast de vele gezondheidsvoordelen die aan de sappen worden toegedicht, drinken steeds meer mensen dergelijke sappen gewoon voor de smaak en om lekker fit te blijven.
Daarnaast worden sappen als rode bietensap, wortelsap, vlierbessensap en dergelijke ook in de horeca verwerkt in allerlei culinaire gerechten. "Krachtsap dekt meer de lading", vertelt Sander van Leeuwen, verkoopadviseur van Schulp Vruchtensappen. "Het is sap om mee op kracht te komen en helpt je fit te blijven maar daarnaast ook een unieke smaaksensatie in de keuken."
Het assortiment bestaat inmiddels uit acht sapvarianten te weten: Kersensap, Blauwe bessensap, Granaatappelsap, Cranberrysap, Vlierbessensap, Rode bietensap, Wortelsap en Tomatensap. Schulp introduceert de Krachtsap-lijn op de Bio-beurs in Zwolle (standnummer 106) komende woensdag 17 en donderdag 18 januari.
Voor meer informatie: www.schulp.nl