Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-wijnimporteur Bert Horstman valt in prijzen

In Amsterdam is de zestiende editie van 'Wine Professional' gehouden en daar werden op zondag 7 januari de prestigieuze Diamond Awards uitgereikt. Bert Horstman, het gezicht van Heisterkamp Wijnkopers, is één van de awardwinnaars. De Diamond Awards worden jaarlijks toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt met betrekking tot de Nederlandse gastronomie.



Bert heeft een neus voor karakteristieke terroirs, bijzondere microklimaten en eigenzinnige wijnmakers, zeker als deze ook nog eens biologisch of biodynamisch werken, luidt het juryrapport. Hij importeert al 25 jaar zorgvuldig geselecteerde biowijnen, en is wat dat betreft een pionier te noemen. Bekende namen in het assortiment zijn onder meer Kreydenweiss (Alsace), Ardhuy (Bourgogne), Colombette (Languedoc), Huet (Loire), Labet (Jura), Hillinger (Oostenrijk) en Saladini Pilastri (Italië).

Bron: Nieuwsbank 
Publicatiedatum: