Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook vriesvers fruit van Your Organic Nature

Door de populariteit van onder andere shakes en smoothies en het groeiende aantal kleine huishoudens is vraag ontstaan naar kleinere porties vriesvers fruit. Om in deze behoefte te voorzien introduceert Udea zes varianten 250 grams vriesvers fruitdoosjes van Your Organic Nature. Hiermee kun je jaarrond vers fruit aanbieden en deze productgroep qua consument verkoopprijs en uitstraling aantrekkelijk(er) maken. De consumentenprijs bedraagt tussen 2,99 en 3,49 euro. De doosjes zijn smal, waardoor er veel artikelen op één plank passen. 

Fris en fruitig

Dat is hoe het Your Organic Nature vriesvers fruit het beste omschreven kan worden. Dit biologische fruit groeit in de volle grond, krijgt de tijd om volledig te rijpen en wordt direct (binnen 5 uur) na oogst ingevroren. Verser kan dus bijna niet. De producten lenen zich goed voor in smoothies, door ontbijtgranen of bij een dessert. De productlijn bestaat uit de varianten aardbeien, frambozen, blauwe bessen, bramen, 4-vruchtenmix en mango. 

Voor wat betreft het land van herkomst: de vaste leverancier uit Chili is het uitgangspunt. Bij hoge uitzondering, bijvoorbeeld bij tegenvallende oogsten, is de productie mogelijk afkomstig uit andere landen. De mango is altijd afkomstig uit Peru.

Nieuw design

Voor deze productgroep introduceert het merk een nieuw design, waarin het herkenbare paarse logo en de illustraties gecombineerd worden met fotografie. Hierdoor ontstaat meer smaakbeleving. Het ligt in de lijn der verwachting dat het merk dit in de toekomst ook gaat toepassen op andere productgroepen die een zelfde smaakbeleving nodig hebben.

Bestellen?

De producten bieden voor winkeliers een mooie marge van minimaal 30 procent. Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413-256700. Udea artikelnummers: 34159 t/m 34164.

Klik hier voor meer informatie over Your Organic Nature.
Publicatiedatum: