Vanaf juli biologisch gecertificeerd

Agropošta: limonade met Kroatische roots

Agropošta limonade introduceert nu naast de single-serve sachets ook een 250 ml pre-mix flesje. Het glazen flesje heeft een natuurlijke, ambachtelijke en luxe uitstraling. De limonade is koolzuurvrij en verkrijgbaar in de smaken framboos, salie citroen, vlierbloesem, lavendel en munt. De limonade volstaat als opfrisser of als ingrediënt voor een mixdrankje of cocktail.De Agropošta smaken lavendel, vlierbloesem en salie hebben vanaf juli 2017 het SKAL keurmerk voor biologische producten. Het wordt zonder kunstmatige toevoegingen verkregen en bevat dus geen conserveringsmiddelen en kleur- of smaakstoffen. Het bevat weinig suiker en is glutenvrij.

Agropošta is een familiebedrijf met Kroatische roots dat in 2011 is gestart met het produceren van kwalitatief hoogwaardige siropen. Dit is ontstaan uit de liefde voor en de kennis van de natuur die binnen de familie van generatie op generatie werd overgegeven. Zoals de naam Agropošta suggereert worden de siropen gemaakt van fruit en planten die met de hand geplukt worden en uit de natuur worden gehaald. Letterlijk 'Post uit de Natuur'.Voor de grote limonade liefhebbers is er vanaf nu ook een handige 500 ml fles siroop te koop. Ook deze fles is verkrijgbaar in alle Agropošta smaken. Zie hier de link naar de horeca en retail verkooppunten en hier naar de B2B verkoopadressen.

Agropošta is een familiebedrijf met Kroatische roots dat in 2011 is gestart met het produceren van kwalitatief hoogwaardige siropen. Dit is ontstaan uit de liefde voor en de kennis van de natuur die binnen de familie van generatie op generatie werd overgegeven. Zoals de naam Agropošta suggereert worden de siropen gemaakt van fruit en planten die met de hand geplukt worden en uit de natuur worden gehaald. Letterlijk 'Post uit de Natuur'. Door het ambachtelijk produceren met oog voor detail garandeert Agropošta dat iedere druppel siroop van topkwaliteit is.

Sachets

Agropošta sachets zijn verpakt per doos van 50 stuks of verpakt in een mix doos (geen munt). De doos is om te vouwen als display, dus ideaal om mee te starten. Voordeel van de sachets is dat ze weinig (koel)ruimte in beslag nemen.

Flesjes

De Agropošta 500 ml glazen fles is gevuld met pure siroop en kan dus naar eigen smaak worden aangelengd met water. Deze fles is ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor de horeca. De fles is verpakt per doos van 6 stuks. Het Agropošta 250 ml glazen flesje maakt de koolzuurvrije limonade ready to drink en kan meteen worden uitgeserveerd. Het etiket heeft een luxe uitstraling en voelt aan als stof. De flesjes zijn verpakt per doos van 12 stuks.


 

Giftbox

De giftbox bevat 5 (alle smaken behalve munt) sachets en een mini kaartje met tips en tricks ter inspiratie. De giftbox is verpakt per doos van 15 stuks. Bij grote volumes wordt er een staffelprijs gehanteerd en is het kaartje te personaliseren.

Voor meer informatie: www.agroposta.com/nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.