Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische sappenlijn Schulp krijgt nieuwe fles en verpakking

De sappen van Schulp krijgen een nieuw jasje. Op de komende Bio-beurs, woensdag 18 en donderdag 19 januari, presenteert Schulp zijn biologische sappenlijn in een compleet vernieuwde uitstraling. Zowel het etiket als het model van de fles zijn aangepast. Vers van de pers in het assortiment van Schulp is Hollandse Perensap, geperst onder andere perenrassen als Doyenné du Comice en Conference. Een andere nieuwe sap is Schulp Appel & Rabarbersap, welke nu ook in de 0,75 literfles verkrijgbaar is.



De natuurzuivere sappenlijn onder de naam Eerste Hulp Van Schulp, richt zich op de gezondheidsvoordelen van groente en fruit. Voor het behoud van de smaak en kwaliteit wordt komende periode een donkergekleurde fles geïntroduceerd. Hierdoor blijven de eigenschappen beter behouden na het bottelen. Bovendien geeft dit ook het gewenste onderscheid op het schap. In maart hoopt Schulp de achtste smaakvariant in deze lijn te introduceren: Schulp Kersensap puur. Daarvan is op de Bio-beurs (stand D173) een preview te bekijken.

Voor meer informatie: www.schulp.nl
Publicatiedatum: