Nieuw: ACAI Pads

Deze week introduceert Udea Biologische ACAI Pads voor in de diepvries. Acai is een donkerpaarse bes die groeit in het noorden van Brazilië. De Acai bes is geroemd om haar gezonde eigenschappen. De bes is zeer rijk aan anti-oxidanten en voedingsvezels. Daarnaast bevat het gezonde omega 3 en 9 vetten. Wat kun je met de ACAI Pads? Met de ACAI Pads maak je heerlijke smoothies of de beroemde acai fruit bowl.Bevroren juice-pads

Juice-pads zijn 100 gramverpakkingen met bevroren fruit puree. Met deze handige portie-verpakking maak je in de blender gemakkelijk een smoothie of fruit-bowl van de hoogst haalbare kwaliteit. Doordat het fruit in zuid-amerika rijp wordt geplukt zijn de voedingswaarde en smaak optimaal ontwikkeld. Dit is een significant verschil met verse exoten uit de supermarkt of IQF (bevroren gesneden blokjes fruit) Het fruit wordt in zijn geheel gepureerd en vervolgens direct diep ingevroren. De Juice-pads of ook wel smoothie packs genoemd zijn dus 100% fruit zonder toevoeging.
 


Voor meer informatie: www.udea.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.