25 en 26 september in Waddinxveen:

De Wereldse Wijndagen met groot aantal biologische en BD-wijnboeren

Één keer in de twee jaar organiseert Delta Wines samen met Coenecoop Wine Traders het grootse wijnevenement voor wijn proevend Nederland, de Wereldse Wijndagen. Op 25 en 26 september kan er van alles geproefd worden door een ieder die zich voor z'n vak met wijn bezighoudt. Het evenement zal plaatsvinden in het distributiecentrum van Global Wine Operations in Waddinxveen.
 
Op dit evenement staan meer dan 120 wijnboeren met hun assortiment. Onder deze wijnboeren een groot aantal biologische en biologisch-dynamische wijnboeren zoals: Eymann, Gustavshof, Martin Diwald, Domaine Bassac, Azul Y Garanza, Fasoli Gino, Menade, Stellar Organics en nog veel meer.

Ook de nieuwe trend in wijn 'Vin Nature' zal niet ontbreken deze dagen, daarnaast heeft de organisatie van de Wereldse Wijndagen de primeur om de eerste Top Europese biologische blend te presenteren: een unieke wijn gemaakt door Fasoli Gino, Azul Y Garanza, Domaine Bassac samen met Richard van der Linden. Een wijnvriendschap gevierd in wijn.

Voor meer informatie: www.wereldsewijndagen.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven