Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Suiker gebruiken we echt alleen als steun-ingrediënt"

Groente in Donny Craves-koeken?

Hanneke van den Berg, redacteur en blogger van het Noordhollands Dagblad, heeft onlangs een bezoek gebracht aan Donny Craves. Ze mocht de biologische koekjes niet alleen proeven, maar uiteindelijk ook zelf maken. Ze mocht eigen creaties maken, buiten de drie bekende Donny Craves-koeken (chocolate chip cookies, spiced cranberry cookies en oatmeal raisin cookies) om.



Rob van Erven, oprichter van Donny Craves: "Wij willen koekjes maken waarbij je misschien wel een beetje zondigt, want we gebruiken wel suiker, maar waarvan je weet dat de ingrediënten in ieder geval te vertrouwen zijn. We hebben wel geprobeerd de koeken met bijvoorbeeld stevia te zoeten, maar dat vonden we gewoon niet lekker. Ook hebben we wel eens een poging gedaan om iets lekkers te maken met maïsmeel, maar dat werd ook niet goed. En we willen wel dat mensen echt kunnen genieten van de koeken", zegt Rob van Erven. "Maar suiker gebruiken we echt alleen als steun-ingrediënt, de koeken mogen nooit alleen maar zoet smaken, je moet de noten of vruchten en kruiden ook goed kunnen proeven. Ik wil in de toekomst gaan proberen meer groente in de producten te krijgen. Gewoon zoete producten, hoor, maar groente biedt ook op dat vlak zoveel mogelijkheden."

Klik hier voor het complete artikel.

Voor meer informatie: www.donnycraves.com

Bron: Noordhollands Dagblad
Publicatiedatum: