"Suiker gebruiken we echt alleen als steun-ingrediënt"
Groente in Donny Craves-koeken?
Rob van Erven, oprichter van Donny Craves: "Wij willen koekjes maken waarbij je misschien wel een beetje zondigt, want we gebruiken wel suiker, maar waarvan je weet dat de ingrediënten in ieder geval te vertrouwen zijn. We hebben wel geprobeerd de koeken met bijvoorbeeld stevia te zoeten, maar dat vonden we gewoon niet lekker. Ook hebben we wel eens een poging gedaan om iets lekkers te maken met maïsmeel, maar dat werd ook niet goed. En we willen wel dat mensen echt kunnen genieten van de koeken", zegt Rob van Erven. "Maar suiker gebruiken we echt alleen als steun-ingrediënt, de koeken mogen nooit alleen maar zoet smaken, je moet de noten of vruchten en kruiden ook goed kunnen proeven. Ik wil in de toekomst gaan proberen meer groente in de producten te krijgen. Gewoon zoete producten, hoor, maar groente biedt ook op dat vlak zoveel mogelijkheden."
Klik hier voor het complete artikel.
Voor meer informatie: www.donnycraves.com
Bron: Noordhollands Dagblad
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-27 Nieuw: Spelt Amandelstaafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao
- 2023-03-16 "We hebben hier de voorbije weken al veel talenten zien ontluiken"
- 2023-03-14 Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
- 2023-03-09 "Onze ambitie is om ieder jaar minder afval te produceren"
- 2023-03-07 Ontstaat in Rhijnauwen hét brood van de toekomst?
- 2023-02-06 PLUS start met verkoop brood van gisteren
- 2023-01-27 Carl Siegert grijpt naast EZK Energy award
- 2023-01-24 Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- 2023-01-11 Bakker Bolhuis bakt geen bio-roggebrood meer vanwege hoge energieprijzen
- 2022-12-23 Terugblik biologische granenmarkt 2022
- 2022-12-22 "Die 15 verschillende 'handjes aan het deeg' maken deze speculaas echt uniek"
- 2022-11-09 "Bevlogen politici zoals Hawre Rahimi zijn in Den Haag nog dun gezaaid"
- 2022-11-02 "Rogge levert niet veel op, maar is wel een mooi gewas voor de grond"
- 2022-10-31 Vernieuwd uniform bio-broodassortiment van Van der Westen organic family bakery
- 2022-10-24 "Wat ze ons nu voorschotelen, is gewoon niet toereikend"
- 2022-10-20 "Had ik dan niet zo energiezuinig moeten zijn?"
- 2022-10-07 PLUS breidt broodassortiment uit met dagverse biologische broden
- 2022-10-05 "De markt voor biologische granen is nog aan het groeien"
- 2022-09-27 Supermarkten schimmig over vers afgebakken broodjes
- 2022-09-21 Nieuw bij BD-Totaal: Grainfields bakmixen