Nieuw bij BD-Totaal: Lemonaid & ChariTea

BD-Totaal heeft een nieuw merk frisdranken opgenomen in het assortiment: Lemonaid & ChariTea. Het zijn biologische frisdranken waarmee je je dorst lest en tegelijkertijd ook een bijdrage levert aan een goed doel. De frisdranken zijn namelijk niet alleen fairtrade gecertifeerd, maar per verkocht flesje gaat ook nog eens 5 cent naar de non-profit organisatie Lemonaid & ChariTea.Lemonaid & ChariTea is opgericht door een groepje vrienden in Hamburg. In 2008 gaven ze hun vaste baan op om zich volledig te richten op het ontwikkelen van een serie limonades en iceteas. Toen de productie steeds groter werd hebben ze in 2009 het afvullen van de flesjes overgedragen aan een klein biologisch werkend productiebedrijf in het zuiden van Duitsland. Lemonaid & ChariTea richt zich volledig op ontwikkelingsprojecten voor de lokale boerengemeenschappen die de ingrediënten voor de dranken produceren. Dankzij de verkoop van Lemonaid & ChariTea is er inmiddels al meer dan 740.000 euro naar deze organisatie gegaan. Meer weten over de projecten die gefinancierd worden Lemonaid & ChariTea? Klik dan hier voor meer informatie over de projecten.

De iceteas en limonades zijn lekker fris en niet te zoet. Ze zitten in glazen flesjes van 330 ml. Alle dranken worden gemaakt van puur vruchtensap of thee met bronwater en zijn licht gezoet met rietsuiker. Er zijn 3 smaken limonades (limoen, passievrucht, bloedsinaasappel) en 4 smaken iceteas (rood rooibos, zwart citroen, groen gember, maté).

Voor meer informatie: www.bd-totaal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.