IKEA introduceert biologische ice tea met dennensmaak

De Zweedse bossen zijn een grote inspiratiebron voor de houten producten van IKEA. Daarom introduceert het woonwarenhuis een verrassend, innovatief 'houtproduct': biologische ice tea met de smaak van Zweedse berken- en dennenbomen.

De verkwikkende ice tea bevat natuurlijke aroma's, weinig suiker en slechts 19 calorieën per 100 ml. ISTE BJÖRKSMAK, biologische ice tea met berkensmaak en ISTE TALLSMAK, biologische ice tea met dennensmaak zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de IKEA Restaurants en binnenkort ook in de IKEA Bistro en de Swedish Food Market.Wie van bovenaf naar Zweden kijkt, ziet bomen zover het oog reikt. De Zweedse bossen strekken zich uit van Treriksröset in het noorden tot Smygehuk in het zuiden. Geen wonder dat IKEA zich keer op keer laat inspireren door de mogelijkheden van hout. Dankzij ISTE BJÖRKSMAK en ISTE TALLSMAK kan de hele wereld nu genieten van de verfrissende smaak van de bossen van Zweden. Bovendien is die smaak makkelijk mee te nemen: IKEA biedt de biologische ice tea aan in flesjes van 400 milliliter.

Verantwoorde keuze

Met de introductie van ISTE BJÖRKSMAK en ISTE TALLSMAK voegt het woonwarenhuis opnieuw een verantwoorde keuze toe aan haar aanbod in de IKEA Restaurants en Swedish Food Markets. In september van dit jaar verving IKEA frisdrank voor fruitwater in haar restaurants en recent voegde ze ook een gezond alternatief naast het softijs toe: frozen yoghurt. Naast een gezond en gevarieerd aanbod in eten en drinken, besteedt het woonwarenhuis ook veel aandacht aan duurzame productie. Daarom is de nieuwe biologische ice tea gecertificeerd en serveert IKEA tevens uitsluitend MSC- en ASC-gecertificeerde vis en visproducten. Ook is bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld de vegetarische balletjes GRÖNSAKSBULLAR gelet op de impact op het milieu: deze balletjes hebben een lagere ecologische voetafdruk.

Voor meer informatie: www.ikea.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.