Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mongozo Buckwheat White wint goud

Het Nederlandse Mongozo, bekend van het biologisch, glutenvrije en fairtrade pils en witbier en de exotische fruitbieren heeft op 's werelds grootste prestigieuze bierwedstrijden goud gewonnen met het witbier Mongozo Buckwheat White. Al drie jaar op rij won het pils goud op de World Beer Awards in Londen. Daar komt nu ook een gouden medaille bij voor het onlangs geïntroduceerde glutenvrije witbier.

Jan Fleurkens, Directeur Mongozo: "We hebben goud voor ons nieuw geïntroduceerde glutenvrije witbier Mongozo Buckwheat White! Ieder jaar kijk ik weer met grote spanning uit naar de uitslagen van de World Beer Awards in Londen. De bierwedstrijden gelden als de belangrijkste wereldwijde graadmeter voor je bier. Een geweldige beloning met goud! Door de introductie van het eerste glutenvrije bier ter wereld hebben wij veel kennis en expertise in huis dat we jaarlijks gebruiken om onze bieren verder te verbeteren. Het pils en witbier smaken daarom als bieren met gluten en hebben bovendien een biologische en Max Havelaar Fairtrade certificering."



Voor meer informatie: www.mongozo.com
Publicatiedatum: