Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lancering speciaalbier Grand Départ op 20 maart

Tourkoorts is al losgebarsten bij De Leckere

Nog 114 dagen en het is zover, dan start de Tour de France. Dan vindt op 2 juli de ploegenpresentatie van de Grand Départ plaats, gevolgd door de tijdrit op 4 juli en zondag 5 juli volgt de eerste etappe van de Tour de France.

De Leckere heeft speciaal voor de Grand Départ in samenwerking met het Business Peloton Utrecht en Het is Koers deze winter hard gewerkt aan het officiële Tourbier, genaamd Tourkoorts.

Tourkoorts is, hoe kan het ook anders, een Frans Saison bier. Deze stoere Saison is een heerlijk, verfrissend oogstbier, vol, en zachtbitter van smaak om dit voorjaar en deze zomer van te genieten. Een echt artisanaal Utrechts bier van Brouwerij De Leckere.


Het Saison organic Tourkoorts-bier van De Leckere.

Vrijdag 20 maart aanstaande zal de burgemeester van Utrecht Jan van Zanen om 18:00 uur de Tourkoorts aangereikt krijgen in café 't Hoogt van een bekende wielerkenner. Waarna het genieten écht kan beginnen.

Tourkoorts wordt vanaf deze maand geleverd aan de horeca en retailklanten van De Leckere en zal gedurende de festiviteiten op alle venues geschonken worden.

De initiatiefnemers nodigen u van harte uit om bij de introductie aanwezig te zijn.

Brouwerij De Leckere

Brouwerij De Leckere is een moderne, onafhankelijke Nederlandse speciaalbierbrouwerij, in 1997 opgericht in Utrecht. Onze brouwers brouwen met passie voor de hedendaagse genieter. De Leckere speciaalbieren en pilsener vindt u in toenemende mate in de horeca en retail, waar ze worden aangeboden in fust (tap), fles of longneck.

Voor meer informatie: www.deleckere.nl
Publicatiedatum: