Vincent Derksen, Bakkerij Verbeek:

"Explosieve stijging in productie La Casonette licht meergranen"

Tholen - Bakkerij Verbeeks 'La Casonette licht meergranen' kwam onlangs als beste uit de test van het consumentenpanel van De Consumentenbond. "Dat is mooi nieuws voor ons want van de consumenten moeten onze winkels het hebben! Het fijne is dat het brood in heel Nederland goed verkrijgbaar is", vertelt Vincent Derksen.

Hij geeft aan dat de La Casonette het paradepaardje van Bakkerij Verbeek is als het gaat om 'slow-baking. "Dit is brood waarvan het deeg meer tijd heeft gehad om te rijpen en tot smaakontwikkeling te komen. Slow-baking brood wordt altijd vers afgebakken op de broodafdeling van de meeste winkels met een oven door heel het land."Volgens Vincent heeft het mooie nieuws zich in razend tempo verspreid, met als gevolg dat de 'La Casonette licht meergranen', toch al een heel goed lopend brood, nu te maken heeft met een explosieve stijging in productie en omzet. "Het blijkt dat het brood niet alleen nog meer bekendheid heeft gekregen, maar dat de nieuwe consumenten zich ook heel goed herkennen in het oordeel van het consumentenpanel. Het is een klein feestje aan het worden in de ruim 40-jarige puur biologische bakkerij en meer nog bij onze klanten met een oven. Overigens, voor winkeliers die nog geen oven hebben, maar dit wel overwegen is nu misschien een ideaal moment om hierover eens een gesprek met ons aan te gaan om de mogelijkheden hiervoor samen in kaart te brengen. We komen er absoluut uit."

Voor meer informatie: Vincent Derksen, www.bakkerijverbeek.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.