"Explosieve stijging in productie La Casonette licht meergranen"
Hij geeft aan dat de La Casonette het paradepaardje van Bakkerij Verbeek is als het gaat om 'slow-baking. "Dit is brood waarvan het deeg meer tijd heeft gehad om te rijpen en tot smaakontwikkeling te komen. Slow-baking brood wordt altijd vers afgebakken op de broodafdeling van de meeste winkels met een oven door heel het land."
Volgens Vincent heeft het mooie nieuws zich in razend tempo verspreid, met als gevolg dat de 'La Casonette licht meergranen', toch al een heel goed lopend brood, nu te maken heeft met een explosieve stijging in productie en omzet. "Het blijkt dat het brood niet alleen nog meer bekendheid heeft gekregen, maar dat de nieuwe consumenten zich ook heel goed herkennen in het oordeel van het consumentenpanel. Het is een klein feestje aan het worden in de ruim 40-jarige puur biologische bakkerij en meer nog bij onze klanten met een oven. Overigens, voor winkeliers die nog geen oven hebben, maar dit wel overwegen is nu misschien een ideaal moment om hierover eens een gesprek met ons aan te gaan om de mogelijkheden hiervoor samen in kaart te brengen. We komen er absoluut uit."
Voor meer informatie: Vincent Derksen, www.bakkerijverbeek.nl