Jan Bax heeft met biologische eierlikeur de primeur in Nederland. Dit 'Biologisch Genot' is ontwikkeld naar de receptuur van de beroemde eierlikeur Brabant Genot. De nieuwe biologische variant bestaat voor 100% uit biologische grondstoffen die elk een eigen verhaal met zich meedragen. Zo bevat de eierlikeur biologische eieren van kippen waarvan de snavel niet verwijderd wordt. De biologische brandewijn is uniek en wordt bereid van ontkiemde biologische granen. Jan Bax: "Het is belangrijk dat je het verhaal vertelt achter het product, alleen de term 'biologisch' zegt niet genoeg."
Jan Bax uit Veen bereidt al meer dan 25 jaar zijn producten op ambachtelijke wijze. De ambachtelijke productie bestaat onder andere uit confituren, eierlikeur, mosterd, allerlei soorten sauzen, schenkstropen en limonades. De bekende eierlikeur Brabants Genot wordt geroemd om zijn zachte, romige smaak en is inmiddels bekend bij menig consument.
Biologisch Genot wordt verkocht aan speciaalzaken, zuivelboerderijen, landwinkels en streekwinkels in een exclusieve glazen pot. Voor bakkerijen en horeca is de eierlikeur beschikbaar in 3 liter emmers.
Voor meer informatie:
Jan Bax
Jan Bax Veen Zuivel- en ambachtelijke producten
Bagijnhof 74
4264 AZ Veen
0416 692939
jan@janbaxveen.nl
www.janbaxveen.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
- "High oleïc pinda's bevatten meer goede vetten dan andere pinda's"
- In huisstof op boerderijen zitten grote aantallen bestrijdingsmiddelen, blijkt uit nieuw onderzoek
- Lidl zet in op biologische huismerken
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-02-07 Kombucha blijkt populair in stad en op platteland
- 2023-01-31 Vertrouwde wijn in nieuw jasje
- 2023-01-30 Zeeuwse bio-limonadesroop nu ook in kleine flesjes
- 2023-01-26 Assortiment biologische en Fairtrade theeën verdubbeld na vernieuwing
- 2023-01-16 Vriendinnen duiken in 'mindfully crafted wines'
- 2023-01-11 Eerste Antwerpse cider van biologische appelen komt uit Zwijndrecht
- 2023-01-04 De populairste tulsi kruidentheeën in één doosje
- 2022-12-20 Nieuw: Lima granendranken met zeewier
- 2022-12-09 Uit de kelder gegroeid
- 2022-12-08 Moj: pure bio-limonade uit een klein Gronings dorpje
- 2022-12-06 EW's 60 beste wijnen van 2022: minder dan de helft biologisch
- 2022-12-05 Nieuw: OERsap Elstar Appel - biodynamisch appelsap uit Flevolandse boomgaard
- 2022-12-05 Kaap koffie van start
- 2022-11-30 Duitse startup specialiseert zich in biologische alcoholvrije wijn
- 2022-11-25 De Budelse Brouwerij introduceert biologisch abdijbier Capucijn Blond
- 2022-11-23 BATU Gold Rush – limited edition 'non-alc bling bubbels'
- 2022-11-23 JetDrinks groeit met 55% en breidt magazijn verder uit
- 2022-11-22 'De schoonste koffie ter wereld' als eerste bij Gimsel
- 2022-11-21 "We hebben echt verrassende wijnen met veel storytelling"
- 2022-11-15 Luipaardgekko reist mee met lading Spaanse bio-wijn