Jan Bax heeft met biologische eierlikeur de primeur in Nederland. Dit 'Biologisch Genot' is ontwikkeld naar de receptuur van de beroemde eierlikeur Brabant Genot. De nieuwe biologische variant bestaat voor 100% uit biologische grondstoffen die elk een eigen verhaal met zich meedragen. Zo bevat de eierlikeur biologische eieren van kippen waarvan de snavel niet verwijderd wordt. De biologische brandewijn is uniek en wordt bereid van ontkiemde biologische granen. Jan Bax: "Het is belangrijk dat je het verhaal vertelt achter het product, alleen de term 'biologisch' zegt niet genoeg."
Jan Bax uit Veen bereidt al meer dan 25 jaar zijn producten op ambachtelijke wijze. De ambachtelijke productie bestaat onder andere uit confituren, eierlikeur, mosterd, allerlei soorten sauzen, schenkstropen en limonades. De bekende eierlikeur Brabants Genot wordt geroemd om zijn zachte, romige smaak en is inmiddels bekend bij menig consument.
Biologisch Genot wordt verkocht aan speciaalzaken, zuivelboerderijen, landwinkels en streekwinkels in een exclusieve glazen pot. Voor bakkerijen en horeca is de eierlikeur beschikbaar in 3 liter emmers.
Voor meer informatie:
Jan Bax
Jan Bax Veen Zuivel- en ambachtelijke producten
Bagijnhof 74
4264 AZ Veen
0416 692939
jan@janbaxveen.nl
www.janbaxveen.nl
Jan Bax Veen introduceert de eerste biologische eierlikeur
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-12-06 "Eind dit jaar moet duidelijk zijn of het gaat lukken"
- 2023-11-30 Nieuw: Kerst kruidenthee
- 2023-11-15 Vervanger van limonade en gezoete kinderthee klaar voor stap naar biowinkels
- 2023-11-14 Eerste seizoensspecial van Amsterdamse stadsbottelarij: Winterfris
- 2023-11-10 Bijna 23% van het Italiaanse wijngaardareaal is nu biologisch
- 2023-11-09 "Nog steeds private label-fabrikant, maar onze energie en inspanningen zitten op het merk"
- 2023-11-07 Er zijn in België al meer dan 150 soorten biologisch bier
- 2023-11-06 "We willen het aandeel bewuste keuzes in wijn vergroten en ook de vraag naar biologische wijnen meer stimuleren"
- 2023-11-03 VandeStreek brouwt biologisch
- 2023-11-02 Kijkers van 'Chateau Meiland' liggen in een deuk om Martien die een gembershot neemt in bio-winkel
- 2023-11-02 "Onze kwaliteitsvolle kombucha's in statiegeldflessen passen perfect bij onze visie"
- 2023-11-01 Liefhebbers blazen De Leckere nieuw leven in
- 2023-10-26 "Bio-fruitsap in blik heeft alleen maar voordelen"
- 2023-10-25 "Voor zowel linkse als rechtse partijen is uitstel van verhoogde verbruiksbelasting de oplossing"
- 2023-10-23 Ecotone huldigt de 'Caféière' in
- 2023-10-23 Amendement moet weeffout in de 'suikertaks' rechttrekken voor pure sapproducenten