Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Bax Veen introduceert de eerste biologische eierlikeur

Jan Bax heeft met biologische eierlikeur de primeur in Nederland. Dit 'Biologisch Genot' is ontwikkeld naar de receptuur van de beroemde eierlikeur Brabant Genot. De nieuwe biologische variant bestaat voor 100% uit biologische grondstoffen die elk een eigen verhaal met zich meedragen. Zo bevat de eierlikeur biologische eieren van kippen waarvan de snavel niet verwijderd wordt. De biologische brandewijn is uniek en wordt bereid van ontkiemde biologische granen. Jan Bax: "Het is belangrijk dat je het verhaal vertelt achter het product, alleen de term 'biologisch' zegt niet genoeg."



Jan Bax uit Veen bereidt al meer dan 25 jaar zijn producten op ambachtelijke wijze. De ambachtelijke productie bestaat onder andere uit confituren, eierlikeur, mosterd, allerlei soorten sauzen, schenkstropen en limonades. De bekende eierlikeur Brabants Genot wordt geroemd om zijn zachte, romige smaak en is inmiddels bekend bij menig consument.

Biologisch Genot wordt verkocht aan speciaalzaken, zuivelboerderijen, landwinkels en streekwinkels in een exclusieve glazen pot. Voor bakkerijen en horeca is de eierlikeur beschikbaar in 3 liter emmers.

Voor meer informatie:

Jan Bax
Jan Bax Veen Zuivel- en ambachtelijke producten
Bagijnhof 74
4264 AZ Veen
0416 692939
jan@janbaxveen.nl
www.janbaxveen.nl
Publicatiedatum: