Jan Bax heeft met biologische eierlikeur de primeur in Nederland. Dit 'Biologisch Genot' is ontwikkeld naar de receptuur van de beroemde eierlikeur Brabant Genot. De nieuwe biologische variant bestaat voor 100% uit biologische grondstoffen die elk een eigen verhaal met zich meedragen. Zo bevat de eierlikeur biologische eieren van kippen waarvan de snavel niet verwijderd wordt. De biologische brandewijn is uniek en wordt bereid van ontkiemde biologische granen. Jan Bax: "Het is belangrijk dat je het verhaal vertelt achter het product, alleen de term 'biologisch' zegt niet genoeg."
Jan Bax uit Veen bereidt al meer dan 25 jaar zijn producten op ambachtelijke wijze. De ambachtelijke productie bestaat onder andere uit confituren, eierlikeur, mosterd, allerlei soorten sauzen, schenkstropen en limonades. De bekende eierlikeur Brabants Genot wordt geroemd om zijn zachte, romige smaak en is inmiddels bekend bij menig consument.
Biologisch Genot wordt verkocht aan speciaalzaken, zuivelboerderijen, landwinkels en streekwinkels in een exclusieve glazen pot. Voor bakkerijen en horeca is de eierlikeur beschikbaar in 3 liter emmers.
Voor meer informatie:
Jan Bax
Jan Bax Veen Zuivel- en ambachtelijke producten
Bagijnhof 74
4264 AZ Veen
0416 692939
jan@janbaxveen.nl
www.janbaxveen.nl

Abonneren
Vacatures
- Boxmedewerker
- Coördinator backoffice
- Accountmanager industrie (internationaal)
- Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager
- Junior productspecialist biologische kruiden
- Avonturier / Zelfstandig recruiter
- Accountmanager
- Senior AGF Pricing Specialist
- Sales Support
- Quality Assurance Manager
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-12 Gouden medaille voor Ur-Pilsener, zilver voor Oertarwe blond
- 2022-05-06 SodaStream breidt uit met biologische fruitsmaken
- 2022-05-05 "Onze kokosazijn is zeker iets bijzonders"
- 2022-05-04 Nu ook pils in blik van De Leckere
- 2022-05-02 Kombucha microdrinks hebben 90% kleinere CO2 footprint
- 2022-04-28 Nieuwe variant limonadesiroop Agropošta: Citroengras & gember
- 2022-04-28 Statiegeld ontvangen via supermarktapp
- 2022-04-26 Roompot schenkt voortaan alleen duurzame wijnen
- 2022-04-22 Binnenkort in de bio-winkels: Dr. Antonio Martins Suco
- 2022-04-14 "100% biologisch koffie- en thee-assortiment moet lukken"
- 2022-04-08 Nieuw: Ginger Turmeric Pineapple in fles van 0,75 liter
- 2022-03-30 Sri Lankaanse theepluksters verdienen eerlijk salaris dankzij thee-abonnement
- 2022-03-30 Isola Bio introduceert 2 eiwitrijke granendranken
- 2022-03-24 Gaat de koninklijke familie bio-wijn maken op Koningsdag?
- 2022-03-23 Frankrijk nu wereldwijd grootste producent biologische wijnen
- 2022-03-22 Sapinca wint World Food Innovation Award voor 'best drink'
- 2022-03-21 Molenhof Talks ontving Camille Depuydt van 'Pajottenlander'
- 2022-03-18 Bio-softdrink Razzle maakt de stap naar Nederland
- 2022-03-16 Drie nieuwe zomerbieren
- 2022-03-15 Nieuw Lokale Helden bier van Gulpener: Oertarwe Blond