Grapeland... Wijnzinnige Jazz en BBQ in de bio-wijngaard

Op zaterdag 30 augustus aanstaande organiseert Wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek een wijnzinnig jazzfestival in de wijngaard. Tijdens dit festival 'Grapeland' zal onder andere saxofonist Toon 'Saxotone' Meijer met zijn All Stars band optreden tussen de wijnranken. Twee kookteams uit de omgeving gaan de strijd met elkaar aan en proberen de bezoekers de lekkerste BBQ-gerechten voor te zetten. Deze gerechten worden vanzelfsprekend gecombineerd met de biologische wijnen van De Colonjes.

Aanleiding voor dit festival is het feit dat Adam Dijkstra, de wijnmaker van De Colonjes, dit voorjaar als eerste Nederlandse wijnmaker geslaagd is als oenoloog aan de Weinkampus Neustadt. De opleiding duurde vier jaar. Adam is sinds vijf jaar werkzaam bij de Colonjes, en behaalde al verschillende internationale prijzen met zijn wijnen.

Wijnhoeve De Colonjes is met 13 hectare wijngaarden één van de grootste en toonaangevendste wijnbedrijven van Nederland. De wijngaarden liggen op zuidhellingen van heuvelachtige Groesbeek en worden op biologische wijze bewerkt.

Het feest zal om 16:30 uur van start gaan met het optreden van saxofonist Toon 'Saxotone' Meijer met zijn All Stars band. Wil je hierbij zijn? Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van Wijnhoeve De Colonjes. Als vaste lezer van Biojournaal.nl betaal je 49,50 euro in plaats van 59 euro. Hiervoor krijg je eten, drinken en swingende soul jazz. Gebruik hiervoor de kortingscode 'druif' bij je bestelling.

Voor meer informatie: receptie@colonjes.nl, 024 3973754, www.grapeland.nl en www.wijnhoevedecolonjes.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven