Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Provamel Rijst-Kokosnoot-Choco en Macadamia Drink

Geheel passend bij de zomer heeft Provamel twee nieuwe verfrissende plantaardige drankjes geïntroduceerd: Rijst-Kokosnoot-Choco en Macadamia Drink.

De Rijst-Kokosnoot-Choco drink is lekker anders en verrassend licht, door de combinatie van exotische kokosnoot met een verrassend intense chocoladesmaak. Dit drankje kan ijskoud of heerlijk warm gedronken worden. De Rijst-Kokosnoot-Choco drink is volledig ongezoet en bevat geen lactose of gluten.

Ook de nieuwe Macadamia Drink is volledig plantaardig en biologisch. De drink is mild gezoet met agavesiroop. Deze kan puur gedronken worden of gebruik hem bijvoorbeeld om ontbijtgranen meer pit te geven. Of geniet ervan als tussendoortje.



In het Provamel assortiment zijn drinks te vinden op basis van soja, rijst, haver, kokosnoot, amandelen, hazelnoten, macadamia, enzovoorts. Altijd op basis van de beste plantaardige ingrediënten en 100% biologisch. En niet alleen drinks, maar ook lekkere variaties op yoghurt, desserts, room en margarine. Plantaardig eten is niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de planeet.

Voor meer informatie: www.provamel.com/nl
Publicatiedatum: