Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brouwerij Jessenhofke brengt 'leven in de brouwerij' op nieuwe locatie

Op 7 juni 2014 zal brouwerij Jessenhofke haar deuren openen in de loods aan het Albertkanaal. Aan deze opening kan men op verschillende manieren deelnemen kijk hier naar het programma van het Feestweekend van 7 tot 9 juni.

Op 7 juni is iedereen welkom voor de opening van de nieuwe locatie aan de Simpernelstraat 17 te 3511 Kuringen voor het grote publiek. Het feest start om 16:00 uur. Tijdens deze feestelijke openingsactiviteit kan men het nieuwe brouw- en proeflokaal bezoeken. Ook het vat wordt aangesloten. De winst van deze avond gaat integraal naar het 'OGO team' van Artsen zonder Grenzen.



Als Limburgse ambassadeur van de bio-week organiseert Jessenhofke samen met een tiental bio-boeren, verwerkers en verkooppunten een fietssneukelzoektocht. Deze fietstocht voert de deelnemers door het grootste en mooiste vijvergebied van Belgiƫ, de Platwijers, met proevertjes in en om Hasselt. Vertrek tussen 10:00 en 12:00 uur. De activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen. Inschrijven kan via: christel@jessenhofke.be.

Op 9 juni: Euregio Triathlon/Duathlon aan het Albertkanaal in Kuringen. Schrijf je in met je club; je vrienden of je bedrijf voor de Jessenhofke Team Triathlon. Inspanningen worden beloond met een barbecue in de loods. Inschrijven kan via deze pagina.
Publicatiedatum: