Biologische koffiemelk van Zuivelrijck in halveliterfles

Zuivelrijck introduceert deze maand biologische koffiemelk in een fles van een halve liter. De introductie wordt ondersteunt met speciale druppelvangers voor koffiemelkkannetjes in de horeca.Bio-zuivel voor duurzame koffie én cappuccino

Zuivelrijck introduceerde als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes. De bio-koffiemelkcupjes met bijpassende rietsuikersticks worden inmiddels gebruikt op luchthavens, bij evenementen en in koffiebars en restaurants. Twee jaar geleden werd het assortiment uitgebreid met biologische halfvolle en volle houdbare melk in pak. De volle melk wordt met name door barista's graag gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van cappuccino. Met de introductie van de biologische koffiemelk in handige fles heeft Zuivelrijck nu in één keer een uniek en compleet assortiment houdbare bio-zuivel.

Speciale druppelvangers voor de horeca

Voor de horeca zijn er speciale druppelvangers ontwikkeld voor koffiekannetjes. Dit biedt de mogelijkheid om ook aan de gasten te laten zien dat er gebruik wordt gemaakt van biologische koffiemelk.

De Zuivelrijck biologische koffiemelk in fles is vanaf deze week onder andere verkrijgbaar bij de Hanos en de biologische groothandel De Zaai-Ster.

Zuivelrijck B.V. is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische zuivel.

Voor meer informatie:

Zuivelrijck
info@zuivelrijck.nl
www.zuivelrijck.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven