Acerola sap nieuw in bio-assortiment Dutch Cranberry Group

Dutch Cranberry Group BV heeft haar assortiment wederom uitgebreid met een biologische sap: Acerola sap. Acerola (Malpighia glabra), ook bekend als Barbados Cherry komt oorspronkelijk uit het Caribische gebied. Acerola komt ook voor in Zuid- en Midden-Amerika, Texas, en Florida. Tegenwoordig bevinden de grootste plantages zich in Brazilië.

Acerola sap is net zo populair in Brazilië als sinaasappelsap bij ons. Acerola is rijk aan vitamine C. 100 gram fruit bevat tussen 1000 en 4000 milligram vitamine C: meer dan 20 keer zoveel als in sinaasappelen.


Acerola.

"Een dergelijk bijzonder sap mocht in ons assortiment natuurlijk niet ontbreken", aldus Rose Khorenyan van Dutch Cranberry Group. "De vrucht is nog niet zo bekend in Nederland, maar in Duitsland verkopen wij ons sap al op zeer grote schaal. Wij hopen dat de Nederlanders ook snel overtuigd raken van het bijzondere karakter van deze vrucht. Een vrucht vol eigenschappen die passen in een gezonde levensstijl."

Voor meer informatie: info@dutchcranberrygroup.nl en www.dutchcranberrygroup.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.