Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio+ introduceert Italiaanse steenoven pizza's

Het diepvriesassortiment van Bio+ is uitgebreid met drie originele steenoven pizza's. De pizza's worden geproduceerd in Italiƫ. Ze zijn te verkrijgen in de smaakvarianten Salami met Rucola en Tomaat, Mozzarella met Rucola en de bekende klassieker de Margherita. De laatste twee smaakvarianten zijn ook nog eens vegetarisch en dus geschikt voor een grote doelgroep. Daarnaast maakt de introductie van deze 3 pizza's het voor de biologische consument steeds eenvoudiger om te kunnen genieten van een heerlijke en snelle maaltijd.

Oorspronkelijk was de pizza voedsel voor de armen. Dit werd dan ook alleen op straat gegeten. In 1889 kwam hier verandering in, onder andere door de komst van Koning Umberto en zijn vrouw Margherita naar Napels. Zij wilde graag een keer pizza eten en speciaal voor hen zijn er toen 3 verschillende soorten pizza's gemaakt. Een van deze pizza's was gemaakt in de kleuren van de Italiaanse vlag, belegd met tomaat, mozzarella en basilicum. Koningin Margherita vond deze pizza het beste smaken, waarna deze pizza ter ere van haar de naam Margherita kreeg.


Lensing food

Sinds 1999 is Lensing Food actief in de diepvriessector. Directeur Harold Lensing is de oprichter van dit bedrijf. De grote kennis van de diepvriesmarkt en verregaande internationale netwerk van retailers en producten maken dit bedrijf succesvol. Naast pizza's verkopen zij ook meerdere soorten ijs, aardappelproducten, vis en groente vanuit hun vestigingsplaats in Nijkerk.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ was in de afgelopen 3 jaar het snelst groeiende merk in het supermarktkanaal. Voor meer informatie over Bio+ kijk op www.bio-plus.nl.
Publicatiedatum: