Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-ijsconcept valt in de prijzen

Pentawards naar biologische ijsmaker B&G Foodfactory

De internationale jury van de Pentawards, de wereldwijde competitie gewijd aan verpakkingsdesign heeft de winnaars van 2013 bekend gemaakt. Het 100 procent biologische ijsconcept van B&G Foodfactory uit Friesland heeft een zilveren Award mogen ontvangen voor haar kwaliteit en creativiteit. Er waren 1400 inzendingen uit 49 landen. De verpakking van B&G is door de experts beoordeeld tot de mooiste van de wereld en daar zijn ze in Surhuisterveen verschrikkelijk trots op.

B&G staat voor Bijzonder & Genieten. B&G Foodfactory is het verhaal van echte ambacht en zuiver natuurlijke ingrediƫnten. Van verse biologische melk van Friese koeien en vers biologische fruit uit de buurt. Handgemaakt ijs in harmonie met de natuur en het landschap. B&G is de grote trots van drie enthousiaste ondernemers; Henk van der Heide, Jos Blom en Niels Grootenboer. De ambachtelijke bakker, ondernemende bankier en gedreven verkoopmarketeer richtten vorig jaar hun bedrijf op om samen ambachtelijk en biologisch ijs en chocolade op de markt te brengen, onder de naam B&G.


Inmiddels worden er bij B&G Foodfactory ook de fruitijsjes gemaakt van Nice op een stokje en Lily's &Hanna's RAW! RAWFOOD ice dream.
 
Voor meer informatie: Niels Grootenboer, B&G Foodfactory B.V. telefoonnummer 06 10776611.

www.bgfoodfactory.nl
www.niceopeenstokje.nl
www.lilyohanna.se
Publicatiedatum: