Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15.000 Bio-Brotboxen uitgedeeld aan brugklassers in Hamburg

Maandag 12 augustus is voor de achtste keer de Bio-Brotbox uitgedeeld in Hamburg. Zo'n 15.000 brugklassers in Hamburg ontvingen een uitpuilende biologische lunchbox. De lunchbox is uitgedeeld op 240 scholen in het primaire en speciale onderwijs die zich ingeschreven hadden voor deze actie. Naast een klein prentenboek bevatte de lunchbox brood, een wortel, jam, druiven, thee, een sesamreep, granen en melk.



Het doel van de campagne is om kinderen kennis te laten maken met gezond en lokaal geproduceerd voedsel en hen voor te lichten over de biologische landbouw. De Bio-Brotbox Hamburg is een initiatief van 39 biologische producenten en een toegewijde ondernemer. Het is in samenwerking met het 'Landesinstitut für Lehrerbildung und Schulentwicklung', het 'Hamburgischen Arbeitsgemeinschaft für Gesundheitsförderung' en de 'Ökomarkt e.V.'.

Voor meer informatie: www.biobrotbox-hamburg.de
Publicatiedatum: