Schulp Biologische SapTap Appel 5 liter nu ruimschoots verkrijgbaar uit voorraad

De consument van 2013 zoekt meer en meer naar verantwoorde en gezonde producten met een duidelijke herkomst. Dit verklaart de groei in afzet van producten met een biologische keurmerk.

Schulp Vruchtensappen geeft al geruime tijd invulling aan deze veranderende consumentenvraag door middel van een compleet assortiment biologische vruchtensappen in zowel 0,75 literfles als 0,2 literfles. Als aanvulling op dit assortiment komt Schulp nu ook met biologisch Appelsap in de Schulp SapTap.

De Schulp SapTap is een grootverpakking met 5 liter vruchtensap, waar het sap niet in een fles maar in een kunststof zak zit. Deze zak is weer verpakt in een kartonnen omdoos. Middels een tapkraantje kan er eenvoudig sap getapt worden. Dit nieuwe product speelt in op meer en andere gebruiksmomenten. Bijvoorbeeld evenementen waar glas minder gewenst is. Doordat het sap als 5 litervariant goedkoper is dan losse flessen wordt het ook interessanter voor feesten en partijen, barbecues en natuurlijk horeca.Schulp biologisch appelsap heeft een volle smaak waarin direct het pure fruit herkent wordt. Net als alle andere Schulp smaakvarianten is ook deze biologische appelsap namelijk zonder enige toevoegingen.

Op alle biologische Schulp sappen is het biologische keurmerk van Skal te vinden. Stichting Skal is de onafhankelijke controleur die in opdracht van de overheid toezicht houdt op de biologische productie in Nederland. Behalve Schulp Vruchtensappen, zijn ook de biologische telers die het fruit aanleveren, gecertificeerd door Skal.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.