Voedingsdeskundige lanceert taartenlijn

Lekkere taarten maken en iedereen er bewust van laten genieten, is de missie van Pink Carrot. Vanaf vandaag kun je in Amsterdam en omgeving genieten van een (stuk) appel-, chocolade- of worteltaart, gezoet met ongeraffineerde suikers en zonder kunstmatige toevoegingen.

De afgelopen maanden heeft Myranda van Leeuwen, bedenker en oprichter van Pink Carrot, heel veel taarten gebakken, geproefd en laten proeven om te komen tot het lekkerste resultaat.

Natuurlijke ingrediënten

Over alle ingrediënten is nagedacht. De taarten bevatten natuurlijke en gezonde, meestal biologische, ingrediënten en worden gezoet met palmsuiker en oerzoet (muscovado). Alle oorspronkelijke vitamines en mineralen zijn hierin bewaard gebleven. Myranda geeft aan dat alleen de kaneel en het zout (samen minder dan 1% van de ingrediënten) nog niet biologisch zijn. Bij de keuze van de leveranciers is ook gekeken naar de gevolgen voor het milieu.


Verkrijgbaarheid

Om zoveel mogelijk bewuste eters te laten genieten van de taarten van Pink Carrot zal deze verkrijgbaar zijn in de betere horeca en bij speciaalzaken. Op de website komen alle verkooppunten, en een agenda van evenementen waar je de taarten kunt proeven of kopen.

De adviesverkoopprijs voor consumenten is 17,50 euro voor een taart met acht flinke punten, of 4 euro per punt in de horeca.

Voor meer informatie: info@pinkcarrot.nl, www.pinkcarrot.nl en www.facebook.com/Pinkcarrot.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven