Zonnatura introduceert 100% puur sap uit cranberry, granaatappel of donkere bessen

Zonnatura breidt haar assortiment sappen uit met een nieuwe, biologische productlijn: 100% puur sap. Met deze introductie speelt het merk in op de consumentenbehoefte naar pure sappen zonder kunstmatige toevoegingen. Zonnatura is een van de toonaangevende merken van Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux.

100% cranberry, granaatappel of donkere bessen

De nieuwe biologische sappen van Zonnatura bestaan uit 100% puur sap van de bijzondere vruchten cranberry, granaatappel of donkere bessen. Het geperste sap van de gehele vrucht gaat rechtstreeks en ongefilterd de fles in. Honderd procent puur betekent, dat Zonnatura geen suiker, water, vitaminen of andere ingrediënten aan het sap toevoegt. Zo blijft al het goede van de vruchten behouden en proef je de oorspronkelijke, krachtige smaak van het fruit. Zonnatura 100% puur sap is daarmee een goede aanvulling op een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Drink de sappen puur of meng ze met vruchtensap, (mineraal)water of melkproducten.
 

Het merk Zonnatura

Zonnatura staat al 50 jaar voor lekkere, 100% natuurlijke en biologische producten. Hiervoor gebruikt Zonnatura alleen de beste ingrediënten die zo min mogelijk zijn bewerkt. Zo proeft u de echte, pure smaak van de natuur en die is 'van nature lekkerder'! Zonnatura biedt een ruim assortiment heerlijke producten zoals thee, sappen, rijstwafels, muesli, tussendoortjes en broodbeleg. Daarnaast
is er de kinderlijn Zonnatura Kikker.

Zonnatura is verkrijgbaar in vrijwel alle grote Nederlandse supermarkten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven