Nominatie Dutch Design Awards voor Frozen Dutch

Frozen Dutch - de ambachtelijke ijsmakerij met smaken van het seizoen - is één van de finalisten voor de Beste Opdrachtgever Award van de Dutch Design Awards (DDA). Het Amsterdamse bedrijf van Reint Jan Schruring en Reggie Gunn is genomineerd omdat het volgens de jury "als relatief jong bedrijf een specifieke strategie hanteert die tot uitdrukking komt in een bijzondere vorm van branding en promotie".De finalisten in de categorie Beste Opdrachtgever Award zijn geselecteerd in samenwerking met het werkveld, waarna een commissie van vakgenoten de uiteindelijke shortlist heeft geselecteerd.

Volgens de selectiecommissie van de DDA komt design tot het beste resultaat als "design de driving force is voor visievorming, management en/of ondernemerschap en tegelijkertijd een middel is voor economische en sociale waardecreatie." DDA biedt een podium aan deze visie en beloont de excellente relatie tussen ontwerper en opdrachtgever in de Beste Opdrachtgever Award 2012.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens Dutch Design Week in oktober.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.