Omfietsen voor 21 biologische wijnen van Wessanen Benelux

De wijnen van Natudis, onderdeel van Wessanen Benelux, krijgen in de Supermarktwijngids 2012 van de bekende wijnschrijver Nicolaas Klei een bijzonder goede pers. Een vijftal wijnen is bekroond tot allerbeste binnen hun deelsegment en maar liefst 21 biologische wijnen uit het assortiment hebben dit jaar het predicaat 'omfietswijn' gekregen. Deze wijnen hebben allemaal een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zijn zo lekker dat ze het omfietsen naar de natuurvoedingswinkel meer dan waard zijn.


Halslabels voor omfietswijnen

Peter den Blanken, Category Manager Bier en Wijn van Natudis, zegt: "Veel consumenten vinden het moeilijk om in de winkel een keuze te maken uit het grote wijnaanbod. Voor een goed wijnadvies kunnen zij terecht bij de medewerkers van de natuurvoedingswinkel. Maar om het voor onze klanten extra makkelijk te maken, hebben alle door Nicolaas Klei bekroonde wijnen een speciaal omfietswijn-halslabel. Zo vinden wijnliefhebbers snel en eenvoudig de bekroonde toppers in ons assortiment. Dat is heel handig, want een gemiddelde natuurvoedingswinkel heeft toch al snel ruim 70 biologische wijnen op het schap staan."

Ruim assortiment

De wijnen van Natudis zijn verkrijgbaar bij de Natuurwinkel, GooodyFooods en vele andere natuurvoedingswinkels. Nergens anders heeft de consument zoveel keuze uit biologische wijnen. Rood, wit en rosé, met en zonder bubbels, uit de traditionele Europese wijnlanden en de Nieuwe Wereld-landen, zoals Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. Stuk voor stuk zijn het zuivere wijnen van biologisch geteelde druiven. De smaken zijn niet gestandaardiseerd met synthetische kunstgrepen, waardoor de natuur echt te proeven is.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.