Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische wijn is paradepaardje van alcoholvrije wijncollectie

Ondernemer Alexander Nijeboer uit Zevenhoven breidt zijn imperium alcoholvrije wijn uit. Hij is begonnen met de webshop www.alcoholvrijshop.com, waarop hij een collectie alcoholvrije wijn, bier en likeuren verkoopt die hij zelf 'echt goed vindt'. Vooral op de alcoholvrije bieren is hij trots.

Nijeboer begon drie jaar geleden internetwinkel 'Domaine de Fleur'. Hierin verkoopt hij alcoholvrije wijnen onder een eigen label. "Zelf ben ik geen deskundige. Ik ga af op wat mijn klanten zeggen tijdens proeverijen en heb contact met vinologen. Zij raden mij wijnen aan, die krachtig genoeg zijn om het proces van de-alcoholisatie te overleven."

Na drie jaar telt zijn assortiment elf wijnen, waaronder de sprankelende wijn Vita Nova Sparkling Secco. Dit is een biologische mousserende wijn. "Dat is het paradepaardje van mijn bedrijf, ik ben daar erg trots op. Zelfs wijnjournalisten als Mariella Beukers en Hubrecht Duijcker hebben Vita Nova geprezen als de best verkrijgbare alcoholvrije wijn."

Bron: Leidsch Dagblad


Publicatiedatum: