Natrada introduceert biologische wijnen uit Bodegas Gardel

Natrada distribueert per 20 juli de wijnen van Bodegas Gardel, afkomstig uit de Spaanse boerenregio La Mancha. Met haar rode aarde en klei-kalksteen is het de ideale plek om wijnen van hoge kwaliteit te produceren. Daar komt bij dat de familie Gardel er de beste percelen en wijngaarden heeft. Men heeft verschillende druivenrassen en weet hen feilloos met elkaar te combineren. Daarnaast worden alleen de beste druiven geselecteerd en is men ervan overtuigd dat geërfde tradities gecombineerd met de nieuwe technologieën uitstekende wijnen maakt. Vanaf het allereerste begin heeft de wijnmakerij zich gericht op biologische wat leidt tot tongstrelende wijnen.

De rode Dominio de Gardel is een biologische wijn met een intens robijnrode kleur. De smaak is die van rijp zwart fruit, zoethout en munt en komt tot stand door de unieke combinatie van 50 procent Tempranillo en 50 procent Syrah. Het smaak palette varieert van zoet, fluweelachtig, complex en met een lange afdronk. Drinken tussen 15 tot 17 graden Celsius.De witte Dominio de Gardel is een biologische wijn met een strogele kleur. De smaak is die van nat gras en venkel en op de achtergrond proef je ook nog ananas. De gebruikte druivensoort Airen zorgt voor een lichte, frisse en gebalanceerde wijn die makkelijk en prettig is om te drinken. Aanbevolen drinktemperatuur: tussen 10 tot 12 graden Celsius.

De rosé Dominio de Gardel is een biologische wijn met een roodachtig-roze kleur. De smaak is met hints van aardbeien, rood fruit en diverse kruiden. De gebruikte druivensoort Tempranillo zorgt voor frisse tinten, heerlijk te combineren met vers fruit. Drinken tussen 10 tot 12 graden Celsius.

De consumentenadviesprijs van deze wijnen is 4,99 euro.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven