Dutch Cranberry Group gaat ook biologisch

Nu de verhuizing van de Dutch Cranberry Group naar Breda een feit is, kan er een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, namelijk: Het produceren van biologische producten. Onder het Skal-nummer 027401 is de DCG nu voorzichtig begonnen om een aantal sappen biologisch te produceren.

Het gaat om tomaten-, wortel- en rode bietensap. Het spreekt voor zich dat de DCG hier natuurlijk ook cranberrysap aan toe gaat voegen.

Verder mag niet onvermeld blijven dat het de DCG wederom gelukt is een aantal nieuwe sappen en siropen aan het assortiment toe te voegen. Het gaat om de volgende siropen: zwarte bessen, blauwe bessen, bosvruchten en citroensiroop.

De nieuwe sappen zijn: grapefruit en tomatensap (biologisch). Uiteraard zijn de sappen en siropen zoals men dat gewend is van de DCG puur van smaak en van hoge kwaliteit en worden ze allemaal bereid en gebotteld in Breda.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.