
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Nieuw: biologische BBQ-pakketten
- Studenten en dierenartsen verdiepen zich in biologische diervoeding
- Satellietbeelden ingezet om biologische katoenvelden op te sporen
- "Omstandigheden niet optimaal door koud voorjaar en minder natuurlijke bestuivers"
- Eerste stappen gezet naar alternatieve behandeling van wormproblematiek bij bio-leghennen
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Dutch Cranberry Group gaat ook biologisch
Het gaat om tomaten-, wortel- en rode bietensap. Het spreekt voor zich dat de DCG hier natuurlijk ook cranberrysap aan toe gaat voegen.
Verder mag niet onvermeld blijven dat het de DCG wederom gelukt is een aantal nieuwe sappen en siropen aan het assortiment toe te voegen. Het gaat om de volgende siropen: zwarte bessen, blauwe bessen, bosvruchten en citroensiroop.
De nieuwe sappen zijn: grapefruit en tomatensap (biologisch). Uiteraard zijn de sappen en siropen zoals men dat gewend is van de DCG puur van smaak en van hoge kwaliteit en worden ze allemaal bereid en gebotteld in Breda.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-30 Budels Malt 0.0% Bio uitgeroepen tot het beste Alcoholvrij bier van Nederland
- 2023-05-23 Frisdrank krijgt meer diepgang met echte ingrediënten
- 2023-05-17 Voelkel doorbreekt omzetgrens van 100 miljoen
- 2023-05-12 Limited edition Zomerdrank nu verkrijgbaar
- 2023-05-04 "Als het aan de eigenaars ligt, hebben we morgen al een volledig biologisch wijnassortiment"
- 2023-05-04 Gulpener valt 19 keer in de smaakprijzen
- 2023-04-19 Stop je wijnfles in de grond
- 2023-04-18 Belgische natuurlijke bio-frisdrank klaar voor verdere Europese uitrol
- 2023-04-06 "De hele voorraad is inmiddels verkocht"
- 2023-03-31 Nieuw sap combineert gember en kurkuma met goji
- 2023-03-27 "De 'botanicals' en beperkte zoetheid geven onze drankjes een meer volwassen beleving"
- 2023-03-24 Recordopbrengst Nederlandse wijndruiven in 2022
- 2023-03-21 Waterkefir KULT nu ook in Nederland
- 2023-03-20 Oeroude fruitsoorten verwerkt in nieuw multi-toepasbaar drankje
- 2023-03-10 Fermentatie bleek de sleutel voor pure low-alcohol wijn
- 2023-03-10 'Kauwmachine' zorgt voor meer voedingsstoffen in slow juices
- 2023-03-09 Clearspring introduceert cafeïnevrije biologische Japanse Kuwa Matcha
- 2023-03-07 Koning Charles krijgt tijdens eerste staatsbezoek rondleiding door Franse bio-wijngaard
- 2023-03-02 "Aan de basis stond de geit die de wijngaarden graag bezoekt om de druiven te proeven"
- 2023-03-02 Nieuwe ready-to-drink Sparkling Ging'r en Sparkling Soda's