'Mooie aanvulling op ons Piramide-assortiment'

Organic Flavour Company verrast met ijsthee

Tholen – Piramide heeft recent drie biologische ijstheeën geïntroduceerd. Een heel nieuwe tak van sport voor de thee-specialist. Piramide ziet de ijsthee als een mooie aanvulling op het assortiment. "Het klinkt heel eenvoudig, het is afgekoelde thee. Maar niets bleek minder waar. De ontwikkeling had best nog wat voeten in de aarde."

De ijsthee is low calorie. Daarmee speelt de producent in op de wensen van de consument. De basis van de thee is groene thee. "Hiermee spelen we in op de verwachtingen. Voor onze klanten is groene thee als basis vanzelfsprekend." Vendie Kroesbergen van marketing & communication omschrijft de ijsthee als heel toegankelijk en niet te zoet. Hij is er in drie smaken: Perzik, Citroen, Granaatappel Framboos. De laatste smaak is heel populair in de fruittheeserie van Piramide. "Daarom probeerden we deze smaak ook voor onze ijsthee, en dit bleek erg lekker!"


De ijsthee is te vinden in het koude drankenschap. Ook komt er een speciale display-actie. "Wij hopen hiermee iedereen aan de ijsthee te krijgen."

Voor de verpakking is bewust gekozen voor een PET-fles. Dit is een lichtgewicht fles die onbreekbaar is en gemakkelijk te recyclen. Het etiket is van papier. Dus ook efficiënt in transport.

Verwachtingen

De verwachtingen bij Organic Flavour Company, het bedrijf achter Piramide, zijn hooggespannen. "De enthousiaste reacties binnen de muren van ons kantoor zeggen vaak al veel."

Voor meer informatie:

Vendie Kroesbergen
Organic Flavour Company
Turbinestraat 12
3903 LW Veenendaal
0318 519139
www.piramidethee.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven