Délifrance heeft nu ook een biologisch assortiment

Délifrance heeft nu ook een biologisch assortiment met biologische Petits Pains, rustieke broden en zelfs viennoiserie.

Biologische producten worden met zorg voor het milieu geproduceerd. Ze worden vervaardigd met grondstoffen van biologische oorsprong, dus zonder kunstmest of genetische manipulatie en zo min mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen. Met deze manier van verbouwen wordt bodemerosie voorkomen. Zo worden de mens en zijn natuurlijk evenwicht beschermd. De productie en distributie worden, van de akker tot aan de consument, gecontroleerd en gecertificeerd door onafhankelijke instanties.

Viennoiserie - Het is puur genieten met onze bladerdeegspecialiteiten die zijn gemaakt met de heerlijkste biologische ingrediënten. Deze twee viennoiserieproducten passen uitstekend binnen het 'puur natuur'-assortiment van Délifrance. De knapperige Croissant (24 procent roomboter) en het Chocoladebroodje met stukjes chocolade (20,5 procent roomboter en 14 procent pure chocoladedrups) zullen zeker in de smaak vallen.

Rustiek brood - De rustieke, biologische Baguettes en Sandwiches zijn gemaakt met biologisch geteelde tarwebloem dat op molenstenen is vermalen. Door de langzame gisting krijgt het brood zijn karakteristieke biologische desemsmaak en prachtig roomwit kruim. Biologisch brood wordt voorgebakken in een steenvloeroven waardoor het een mooie krokante korst krijgt.Klassiek brood - Onze biologische Petits Pains zijn gemaakt van 100 procent biologisch geteelde tarwebloem. Met een mooi zacht kruim en een dunne krokante korst zijn deze lunchtoppers een mooie aanvulling op het assortiment. Welke variant ook gekozen wordt, men is altijd verzekerd van een eerlijk stuk brood. De sesamtopping geeft een extra rijke smaak en fraaie decoratie, en daarnaast hoeft de tarwe-variant niet noodzakelijk afgebakken te worden. De Petit Pain wit, Petit Pain sesam en Petit Pain tarwe maken het biologische assortiment compleet.

Klik hier voor de folder over het biologisch assortiment.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven