Délifrance heeft nu ook een biologisch assortiment met biologische Petits Pains, rustieke broden en zelfs viennoiserie.
Biologische producten worden met zorg voor het milieu geproduceerd. Ze worden vervaardigd met grondstoffen van biologische oorsprong, dus zonder kunstmest of genetische manipulatie en zo min mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen. Met deze manier van verbouwen wordt bodemerosie voorkomen. Zo worden de mens en zijn natuurlijk evenwicht beschermd. De productie en distributie worden, van de akker tot aan de consument, gecontroleerd en gecertificeerd door onafhankelijke instanties.
Viennoiserie - Het is puur genieten met onze bladerdeegspecialiteiten die zijn gemaakt met de heerlijkste biologische ingrediënten. Deze twee viennoiserieproducten passen uitstekend binnen het 'puur natuur'-assortiment van Délifrance. De knapperige Croissant (24 procent roomboter) en het Chocoladebroodje met stukjes chocolade (20,5 procent roomboter en 14 procent pure chocoladedrups) zullen zeker in de smaak vallen.
Rustiek brood - De rustieke, biologische Baguettes en Sandwiches zijn gemaakt met biologisch geteelde tarwebloem dat op molenstenen is vermalen. Door de langzame gisting krijgt het brood zijn karakteristieke biologische desemsmaak en prachtig roomwit kruim. Biologisch brood wordt voorgebakken in een steenvloeroven waardoor het een mooie krokante korst krijgt.
Klassiek brood - Onze biologische Petits Pains zijn gemaakt van 100 procent biologisch geteelde tarwebloem. Met een mooi zacht kruim en een dunne krokante korst zijn deze lunchtoppers een mooie aanvulling op het assortiment. Welke variant ook gekozen wordt, men is altijd verzekerd van een eerlijk stuk brood. De sesamtopping geeft een extra rijke smaak en fraaie decoratie, en daarnaast hoeft de tarwe-variant niet noodzakelijk afgebakken te worden. De Petit Pain wit, Petit Pain sesam en Petit Pain tarwe maken het biologische assortiment compleet.
Klik hier voor de folder over het biologisch assortiment.
Délifrance heeft nu ook een biologisch assortiment
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-29 "Het bio-logo is meer dan een vierkante centimeter op de verpakking"
- 2023-09-21 Rose & Vanilla sluit crowdfunding maximaal succesvol af met 300.000 euro
- 2023-09-20 Nieuw: sojameel van biologische sojabonen
- 2023-09-08 "Het geeft een kick als je ziet dat van jouw graan brood gebakken wordt"
- 2023-08-09 "We willen de Surinaamse keuken ook beschikbaar maken voor de consument die biologisch eet"
- 2023-08-07 Veiligheidswaarschuwing SlooOW Rustieke Meergranen Baguette
- 2023-07-13 Le Pain Quotidien introduceert 'cannabisbrood'
- 2023-07-06 Het Graanschap wil graan weer op de kaart zetten bij boeren en bakkers
- 2023-06-27 Excursie proefveld biologische baktarwe: donderdagavond 6 juli in Kloosterburen
- 2023-06-21 "Deze sociale en biologische crackers komen recht uit het hart"
- 2023-06-14 Biologische rogge in het zonnetje gezet
- 2023-06-06 'Liefde voor het klimaat' bezoekt bio-boerin Willy van Buuren
- 2023-06-01 Biologische Stadsbakkerij Broodt bestaat 10 jaar
- 2023-05-30 Goede prijzen voor biologische graanpool 2022
- 2023-04-11 Wat is de kwaliteit van leven bij coeliakie?
- 2023-03-27 Nieuw: Spelt Amandelstaafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao