Amerikaanse biobakker gespecialiseerd in desserts

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het nieuwe pand voor Jodee's Desserts. Dit is een Amerikaanse bio-bakkerij. Het restauratiewerk is deze zomer begonnen. Eigenaren Butch Capo en Jodee Capo verwachten dat de deuren eind november geopend kunnen worden.



De bakker gaat verse en biologische desserts verkopen. Vrij van zuivel, tarwe, gluten, conserveringsmiddelen en chemicaliën. De ongebakken traktaties worden door Jodee gemaakt. Zij is gecertificeerd 'Living Light Chef'.

In aanvulling op desserts en rauwe chocola, zijn Jodee en Butch van plan om ook met andere producten te gaan experimenteren. Hierbij kan worden gedacht aan soepen, cider, koudgeperste biologische espresso en smoothy's gemaakt van bio-kokosmelk.



Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven