Fans kiezen voor biologische en duurzame bonen in nieuwe Senseo Bio Selection

Douwe Egberts introduceert een nieuwe pure en verfijnde variant voor het Senseo-koffiezetapparaat die biologisch én duurzaam is: Senseo Bio Selection. Het is voor het eerst dat Douwe Egberts Senseo een variant lanceert die het keurmerk 'biologisch' draagt en die daarnaast ook nog eens maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk is. De nieuwe variant is tot stand gekomen in samenwerking met duizenden fans van Senseo.

De nieuwe Senseo Bio Selection smaakt puur, robuust, donker en aromatisch, en is een zogenaamde 'blend' van 100% biologische Arabica-bonen uit de beste koffiegebieden van de wereld. Deze nieuwe variant voor het Senseo-koffiezetapparaat is een pure en verfijnde toevoeging op de bestaande kwalitatieve Senseo Selection-varianten Kenya, Brazil en Colombia.EKO en UTZ-certified

Het biologisch-logo van de Europese Unie, in Nederland bekend als het EKO-logo, is een keurmerk dat garant staat voor uitgebreide zorg voor generaties en hun omgeving, levende ecologische systemen en een gezond product.

Daarnaast is Senseo Bio Selection 100% duurzaam. Dit is gewaarborgd door het UTZ-certified keurmerk, dat garandeert dat de koffie verbouwd en geoogst is op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Dat wil zeggen: met aandacht en zorg voor leef- en werkomstandigheden van koffieboeren en hun families, en bescherming, educatie, en controle van het milieu.

Fans van Douwe Egberts Senseo

De nieuwe Senseo Bio Selection is ontwikkeld in samenwerking met tienduizenden fans van Douwe Egberts Senseo. Nadat een kleine groep van de grootste fans in Nederland kon meebeslissen over de bonen, de blend, de smaak en de verpakking, proefde een veel grotere groep van 20.000 consumenten verschillende blends tijdens een evenement en koos definitief voor de smaak van Senseo Bio Selection.

Senseo Bio Selection is vanaf begin deze maand verkrijgbaar in de supermarkten en de Douwe Egberts & Meer winkels. De pads zijn te gebruiken in alle Senseo koffiezetapparaten, inclusief de nieuwe SENSEO® Viva Café. De consumentenadviesprijs van Douwe Egberts Senseo Bio Selection is €3,29 voor 24 pads.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.