Nu ook biologisch bier verkrijgbaar bij La Place

La Place introduceert een nieuw biologisch biertje: Puur La Trappe. La Place serveert al langer biologische wijnen, maar PUUR is het eerste biologische biertje op de kaart.

La Trappe bracht het bier begin juli voor het eerst op de markt. Een vertegenwoordiger van 'moeder' Bavaria liet zich tegenover een redacteur van Misset Horeca al eerder ontvallen dat het bier qua smaak wat aan de bittere kant is. "Een beetje zoals het vroegere Christoffel smaakte", wordt hij geciteerd in de Misset Horeca van 25 juni.

Het bier komt net zoals de andere La Trappe bieren van het klooster Abdij O.L.V. van Koningshoeven. Met de komst van Puur La Trappe breidt La Place haar biologische assortiment uit.

De naam PUUR is gekozen door de vader abt, vanwege de hoogwaardige en biologische ingrediënten. Er komen uitsluitend natuurlijke ingrediënten aan te pas zoals hop, gerstenmout en gist. Het water voor het bier komt uit de eigen bron van de abdij. Alleen als het bier in een Trappistenklooster onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van de monniken wordt gebrouwen mag het 'Trappistenbier' heten.

Bron: Misset Horeca, 22-07-10

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.