Desembroden met een moderne kijk op de toekomst

Beaudé, uit te spreken als Boo-déé, dankt haar naam aan een bezoek aan Parijs en staat voor 'mooi desembrood' en tevens voor 'een mooie dag'. Het begon anno 2011 in Nederland, toen 'de desemcultuur' voor deze broden werd ontwikkeld. Deze desemcultuur wordt inmiddels al zes jaar dagelijks gevoed en gebruikt voor de productie.



Beaudé is traditioneel brood, zoals dat honderden jaren geleden gemaakt werd, maar dan met een moderne kijk op de toekomst. De desembroden zijn vrij van gist, E-nummers, vet, geur-, kleur- en broodverbeteraars. Zij worden allen met de hand gemaakt en gedecoreerd voordat ze in de steenvloeroven gebakken worden. "De broden hebben een luchtige structuur en zijn vol van smaak", vertelt Tom Busse, hoofd verkoop. "Beaudé is bewust, zeer goed geprijsd en staat voor kwaliteit. Dat proef, ruik en zie je!"

Beaudé richt zich name op horeca, catering en supermarkten. Het assortiment bestaat uit 24 desembroden, waaronder diverse pistoletjes, bolletjes, boules, pavé en baguettes. Voor de speciaalzaken zijn er ciabatta en baguettes walnoot-honing en noten-vijgen. De bake-off producten zijn zowel biologisch als niet-biologisch te verkrijgen. "De broden zijn eerlijk geprijsd. Zo creëren we kwaliteit voor iedereen", besluit Tom.

Voor meer informatie:
Tom Busse
info@beaude-desem.nl
www.beaude-desem.nl
T: 06-12870013

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven