Nieuwste roodflora kaas: Antonius Abt

Biologische kaasmakerij Aurora onthult hun nieuwste creatie: de 'Antonius Abt' - een halfharde biologische kaas, een subtiel gerijpte roodflora kaas. "Al meer dan 40 jaar werkt familiekaasmakerij Aurora met ambachtelijke vakmanschap en maakt daarbij gebruik van hoogwaardige biologische ingredi├źnten. In de kaas 'Antonius Abt' komen deze waarden samen, verenigd in een halfharde kaas. Gemaakt van geselecteerde biologische melk, belooft deze kaas een smaakbeleving die smelt op de tong", vertelt Manon ten Dam, directeur van familiekaasmakerij Aurora.

Deze kaas wordt gepresenteerd in een milieuvriendelijke papieren verpakking en biedt volgens haar een fijne en pittige smaakervaring. "Of het nu als verleidelijke snack is, op een smaakvol kaasplateau of op een boterham - de kaas 'Antonius Abt' is een verrijking voor iedereen die op zoek is naar buitengewone smaak. De 'Antonius Abt' is niet zomaar een kaas, maar biedt traditie en diversiteit aan aroma's. We zijn er trots op onze klanten een product te kunnen bieden dat ambachtelijk vakmanschap en eersteklas biologische kwaliteit combineert."

Manon geeft aan dat het bijzondere verhaal achter de kaas 'Antonius Abt' het een uniek karakter geeft. "Met uitzicht op de kapel gewijd aan de heilige Antonius, rijpt deze kaas in de oude kaasmakerij in Ven-Zelderheide, waar de wortels van de kaasfamilie ten Dam liggen. We moedigen fijnproevers en kaasliefhebbers aan om de diversiteit van de 'Antonius Abt' kaas te proeven."

Voor meer informatie:
Aurora Kaas GmbH
Im Hammereisen 55
D - 47559 Kranenburg
+49 (0)2826 9996740
info@aurora-kaas.com
www.aurora-kaas.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven