Jan Derck van Karnebeek is nieuwe CEO van FrieslandCampina

FrieslandCampina heeft vandaag de benoeming van Jan Derck van Karnebeek als zijn nieuwe Chief Executive Officer aangekondigd. Van Karnebeek treedt per 1 juni 2023 in dienst bij FrieslandCampina en vervangt Hein Schumacher die CEO van Unilever wordt en FrieslandCampina per 1 mei 2023 zal verlaten.

Jan Derck van Karnebeek is momenteel CEO van GreenV, de internationaal opererende bedrijvengroep actief in de tuinbouwsector die onderdeel is van de portfolio van HAL Investments. Van Karnebeek bracht bijna zijn gehele loopbaan door bij Heineken N.V. in commerciële, marketing en algemeen managementfuncties. Zijn carrière bij Heineken omvatte banen in Nederland, Hongkong, Slowakije, Bulgarije, Roemenië en Oostenrijk en culmineerde, in de periode 2015 tot 2021, in de functie van Chief Commercial Officer en lid van het Executive Team op het internationale hoofdkantoor van de brouwer in Amsterdam.

Bron: FrieslandCampina


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.