Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schoonmaken met de kracht van water

Water is één van de belangrijkste grondstoffen bij het maken van schoonmaakmiddelen en wordt bij Sonett gezien als drager van alle levende wezens. Door volledig biologisch afbreekbare grondstoffen te gebruiken, zoals puur plantaardige zepen, suikers en mineralen, wordt de reinigende kracht van het water ondersteund en de afbreekbaarheid van hun schoonmaakmiddelen bevorderd. Wassen en schoonmaken doen we allemaal, en vervuiling van ons water lijkt daarbij onvermijdelijk. Maar bij Sonett zien ze dat anders en hebben ze als doel om het water na elke poetsklus weer in dezelfde kwaliteit terug te geven aan de natuur.

Foto: Sonett

Water als drager van levende wezens
Als je net als Sonett, water ziet als de drager van alle levende wezens, dan kun je je ook voorstellen dat de vitaliteit van water als sneeuw voor de zon verdwijnt door zware metalen, hormonen en wasmiddelresten.

Ook rechte waterleidingen hebben volgens deze visie invloed op de vitaliteit van water. Daarom krijgt al het productiewater bij het Duitse bedrijf een speciale behandeling. De circa 10.000 liter per dag wordt eerst door een turbulentiesysteem geleid. Daarna stroomt het water drukloos door 12 eivormige glazen vaten en versnelt het tot het prachtige wervelingen vormt. Deze behandeling is een nabootsing van de eigenschap van water dat het, waar het maar stroomt, wervelingen veroorzaakt. Door de kolkende beweging van het water na te bootsen, ondersteunt Sonett de levendigheid en vitale kwaliteit. Chemisch en analytisch blijft het water hetzelfde, maar de interne cohesie, clusterstructuur en energie veranderen fundamenteel.

En waarom doen ze dat?
De kristallisatiebeelden laten zien dat het water, nadat het door de 12 vortexen (draaikolken) is gegaan, de kwaliteit heeft van 'bronwater uit ongerepte gebieden'. Zo helpt Sonett het water zijn eigen vitaliteit terug te krijgen en kunnen ze het met een gerust hart verwerken in hun wasmiddelen.

Over Sonett
Om de kwaliteit van een product volledig te kunnen beoordelen, moet je volgens de mensen van Sonett naar het product zelf kijken: de ingrediënten, het productieproces en de biologische afbreekbaarheid. De kwaliteit van een product wordt ook bepaald door de mensen die het produceren, de sociale structuur en de kapitaalsituatie van het bedrijf, de samenwerking tussen fabrikant, handelaar en consument en, last but not least, door de impulsen, motieven en missieverklaringen van het bedrijf zelf. Alle grondstoffen van Sonett zijn 100 procent biologisch afbreekbaar, bevatten geen oliehoudende grondstoffen, en zijn vrij van genetische modificatie en microplastics.

Voor meer informatie: www.sonett.eu

Bron: Odin

Publicatiedatum: