Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arjen Verschure en Martine Kruider hopen Zonnehoeve weer een positieve boost te geven

Vanaf heden zijn Arjen Verschure en Martine Kruider het aanspreekpunt van Zonnehoeve in Zeewolde. Zij hebben de intentie om het gedachtengoed van Zonnehoeve weer op de rit te krijgen. Arjen en Martine willen de boerderij in haar volle kracht en glorie laten draaien zoals het ooit was bedoeld, de idealen van oprichter Piet van IJzendoorn in acht nemend. De afgelopen periode was er een van veel goede en intensieve gesprekken, waarbij gebleken is dat Arjen en Martine hun eigen droom uit kunnen laten komen op Zonnehoeve.

Arjen, Martine en Piet op Zonnehoeve. Foto: LinkedIn Martine Kruider

Arjen: "We hebben thuis een biologisch en regeneratief melkveebedrijf en nu met Zonnehoeve samen zie ik heel veel potentie als het gaat om onze sector. Met de koeien, het verbouwen en verwerken van ons eigen graan, de bakkerij en de paarden hebben we een geweldig gemengd bedrijf wat past bij de toekomst. Zonnehoeve weer goed laten draaien is onze prioriteit en van daaruit kijken we wat mogelijk is om te delen van wat we hier hebben."

Martine is vooral gelukkig met de grote tuin en kas. "Voor de Basisz had ik thuis vorig jaar voor het eerst een tuin met onze jongeren, maar hier ligt al zoveel meer klaar voor de start... we kunnen straks voor nog veel meer mensen lekkere biologische groenten en fruit telen! En verder vind ik het vooral geweldig dat we zoveel dingen samen kunnen doen op het erf. Bij de Basisz doen we dat al in het klein, hier zie ik een grote buitenplaats voor velen, met eigenlijk alleen maar mogelijkheden." Basisz is een leer-, werk- en trainingscentrum voor jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Piet van IJzendoorn blijft als grondlegger van het bedrijf betrokken bij Zonnehoeve. Arjen en Martine hopen Zonnehoeve weer een positieve boost te geven; zoals het van oorsprong is bedoeld.

Publicatiedatum: