Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een fijne plek waar iedereen welkom is"

De Veldkeuken bestaat 25 jaar

De Veldkeuken uit Bunnik bestaat dit jaar 25 jaar en om René en Juliëtte van de Veldkeuken te feliciteren met dit prachtige jubileum, bezorgden Peter Lamet en Michel Ramselaar van BD-Totaal ze een persoonlijk cadeautje voor aan de muur. "Want ook de samenwerking tussen BD-Totaal en Veldkeuken gaat al 25 jaar terug en daar zijn wij best trots op! Zo is de Veldkeuken niet alleen een afnemer van onze biologische en biodynamische ingrediënten, maar wij nemen ook weer een mooi assortiment broden af uit de bakkerij van de Veldkeuken. Een mooie circulaire samenwerking toch?", aldus Peter.

"Wanneer je wel eens een bezoekje hebt gebracht aan het landgoed op Oud Amelisweerd of één van de heerlijke producten hebt geproefd uit de landgoedwinkel of de bakkerij, weet je waarom de Veldkeuken uit Bunnik echt een begrip is in Utrecht en omstreken. Bij de Veldkeuken geloven ze in de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek. In de 25 jaar dat ze bestaan hebben René van der Veer en Juliëtte Borggreve een fijne plek weten te realiseren waar iedereen welkom is. Een aanrader!"

De twee ondernemers startten in 1999 met een fietskarretje dat werd omgebouwd tot een mobiele minikeuken: de Veldkeuken. Hiermee werd gekookt in het veld met ingrediënten uit het veld. Het mobiele fietskarretje heeft inmiddels wortel geschoten op landgoed Oud Amelisweerd en is uitgegroeid tot een lokaal en biologisch restaurant met een landgoedwinkel, bakkerij, landgoedkeuken en maalderij. En ook het team van twee is inmiddels uitgegroeid tot een flink team van (zoals ze zelf zeggen) 'creatieve geesten, vreemde vogels en sociale dieren, die kunnen koken en bakken, om je vingers bij af te likken!'.

Voor meer informatie:
René van der Veer en Juliëtte Borggreve
de Veldkeuken
Koningslaan 11
3981 HD Bunnik
030 7610877
[email protected]
www.veldkeuken.nl

Peter Lamet
BD-Totaal
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
[email protected]
www.bd-totaal.nl

Publicatiedatum: